# Diego Forlan

Cevap: Forlan Galatasaray'a çok yakın...

Yazdıklarımın tek 1 kelimesini bile anlamamışsın kızım sen.Yok sağlam adammış bilmem neymiş başlarım sağlamlığına!

Bu saatten sonra Twitter'dan ne kadar sallayan varsa hepsine savaş açtım.Bu sitedeki bu aptal Twitter manyaklığı son bulana kadar devam.

Sen benim yazdıklarımı anlamamışsın, konuşurken sinirli konuşmana gerek yok, karşındaki insanı kırabilecek davranışlarda da bulunmazsan sevinirim. Sağlam adam derken bilgileri sağlam olabilir diyorum, bunu anlamak istemeyen sensin. Kızım sen? Güzel konuşmalar :)

Tamam.

A.Madrid niye kovmaya çalışıyor bu adamı?

32 yaşındaki Forlan için Arda'dan vazgeçilirse resmen rezillik olur :o

Abi birakin forlani senelik 5m euro başka oyuncumu yok.

Sen benim yazdıklarımı anlamamışsın, konuşurken sinirli konuşmana gerek yok, karşındaki insanı kırabilecek davranışlarda da bulunmazsan sevinirim. Sağlam adam derken bilgileri sağlam olabilir diyorum, bunu anlamak istemeyen sensin. Kızım sen? Güzel konuşmalar :)

Tamam.

Daha dün aynı adam Galatasaray'ı aşağılayan laflar kullandı diyorum hala aynı laflar...

Hadi sana iyi twitler.

Aldigi ücret çok fazla.

Valla oynamaya gelirse birşey diyemeyiz ama bu kadar naz yapan adamın parasını bir gün geciktirirsen sorun çıkartır bu adam.Bize başka kızmı yokmu gidiyoz aynı kızın peşinden koşup duruyoruz:ays:

Forlan'a yıllık para verilecekse gelmesini bende istemem, 4M iyidir.

aldıgı ücret taraftarı neden baglıyor anlamıyorum.banane yahu.Diego forlan forvet arkasında gayet başarılı olur ligimizde.Duran toplarda çok katkı sağlar.Ben mi veriyorum parasını kaç paraysa alınsın.

Arda'yı mardayı vermeyiz.....

aldıgı ücret taraftarı neden baglıyor anlamıyorum.banane yahu.Diego forlan forvet arkasında gayet başarılı olur ligimizde.Duran toplarda çok katkı sağlar.Ben mi veriyorum parasını kaç paraysa alınsın.
bu dogru bir mantik degil ,bugun hesap sormazsan yarin transfer edecek adam bulamayiz

Forlan gelirse 10 numara gibimi oynicak?Hazirlik maçlarında takım üç orta saha ile iyi degilmiydi.Lass transferi daha mantikli geliyor bana.Tipik santrafor alınacaksa alinsin.

Yazdıklarımın tek 1 kelimesini bile anlamamışsın kızım sen.Yok sağlam adammış bilmem neymiş başlarım sağlamlığına!

Bu saatten sonra Twitter'dan ne kadar sallayan varsa hepsine savaş açtım.Bu sitedeki bu aptal Twitter manyaklığı son bulana kadar devam.

Sakin ol şampiyon. Karşında bayan var unutma, ne bu şiddet bu celal. Kız bir şey dememiş zaten büyüttüğün kadar.

Varsa sinirin başka yerden çıkart herkesin görüşü seninkiyle bir olmak zorunda değil.

Ben olsam Atletico Madrid'den kürdan almazdım bu saatten sonra ama hadi hayırlısı bakalım.

Aldigi ücret taraftari bağlamiyor.5 m euro verirsen bi oyuncuya forlandan daha iyisini bile alabılırsın.

kazım avcı selçuk inan transferini herkesten önce açıklamıştı o diyorsa doğrudur ama bu saatten sonra forlan gs'da başarılı olabileciğini düşünmüyorum hayırlısı olur inşallah.süprizler derken ne kastetti acaba

Sakin ol şampiyon. Karşında bayan var unutma, ne bu şiddet bu celal. Kız bir şey dememiş zaten büyüttüğün kadar.

Varsa sinirin başka yerden çıkart herkesin görüşü seninkiyle bir olmak zorunda değil.

Ben olsam Atletico Madrid'den kürdan olmazdım bu saatten sonra ama hadi hayırlısı bakalım.

Arkadaşım ben konuyu kapattım sen de kapat.Herkesin görüşüne de saygım var bunu asla aklından çıkarma.

Geri
Üst Alt