# Diego Forlan

Cevap: Forlan Galatasaray'a çok yakın...

Uğraş diyen mi oldu? Git dışarı çık kendine gel bence, herkese saldırırsın sonra. Neyse.

Benim fikrim bu, senin de görüşün bu, illaki senin görüşünü benimsemek zorunda değilim :)

Hiç anlamamışsın ki yazdıklarımı.Ben bir görüşten fikirden bahsetmiyordum.Benim bahsettiğim başka bir şey.

Her neyse uzatmaya değmez.Biraz sinir harbi oldu sen de kusura bakma arkadaşlar da kusura bakmasın.

Abicim bırakın adam yatmaya geliyo istediği para'dan belli anasını satıyım ya. Gidin adebayora basın bu parayı. Belki biraz fazlasını. Olmadı kiralık kapın gelin. Böyle ameleleri toplamayın. Sonra kovalıyoruz bi tomar parayla.

Ardanın takasıymışmış,forlan gitsin kumda oynasın.

Arda ile takas düşünülmez. Madrid Forlan'ı benim bildiğim yine satmak istiyor.

gelmesin şahsen ben istemiyorum :cool: çok seviyordum ama iyice antipatikleşti gözümde :sopa:

@nevzatdindar

Nevzat Dindar

Forlan için olumlu gelişmeler olduğunu iki haftadır yazıyorum...

Arda' nın birşey vereceğini sanmıyorum tam tersi selçuk'un performansını olumsuz etkileyecek.

Peki Forlan size göre sistemimize uyuyor mu? Bence pek uymuyorda :)

Ama Musleradan sonra gelebilir bence.

Muslera ikna eder onu :D gelsin ya.

Beyler bu hal ne yahu ? Forlan Beşiktaş haberleri çıkınca tam 36 sayfa boyunca övülmüş bu forumda.Şimdi Galatasaray'da denilince millet tü kaka yapıyor.Tamam 32 yaşında çok paraya geliyor ama bu bizi bağlamaz.Şimdiye kadar hesap yaptık ne geçti elimize ? Sarp,Balta,Pino,Stancu,Zapata'larla oynadık.Bırakın bu sezon hesap yapmayı..Arkanıza yaslanıp izleyin şu Muslera,Ujfa,Selçuk,Melo,Arda,Baroş,Elmander ve eger ki gelirse Forlan'lı takımı...

milli takım da oynadığı kadar imkanı yok bizde oynamaz.

Beyler bu hal ne yahu ? Forlan Beşiktaş haberleri çıkınca tam 36 sayfa boyunca övülmüş bu forumda.Şimdi Galatasaray'da denilince millet tü kaka yapıyor.Tamam 32 yaşında çok paraya geliyor ama bu bizi bağlamaz.Şimdiye kadar hesap yaptık ne geçti elimize ? Sarp,Balta,Pino,Stancu,Zapata'larla oynadık.Bırakın bu sezon hesap yapmayı..Arkanıza yaslanıp izleyin şu Muslera,Ujfa,Selçuk,Melo,Arda,Baroş,Elmander ve eger ki gelirse Forlan'lı takımı...

bende senin gibi düşünüyorum...bu takım daha takıma yeni katılacak 3 oyuncusu olmadan liverpool karsısında öyle bir futbol oynayabiliyorsa daha 15 günlük oturmamıs bir kadro olmasına ragmen....

bu kadro oturdugunda 3 kaliteli takviye ile takım ruhu geeldiğinde barcelonaya kafa tutarız demiştim gülenler olmustu.....

Forlan gelirse Lugano'da gelsin.

Geri
Üst Alt