# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

ARKADAŞLAR 3 TRANSFERDE HAYIRLI OLSUN YAŞINA RAĞMEN İYİ BİR FUTBOLCUDUR FORLAN BU LİGDE EN az 15 gol atar genç bir isim alınsaydı bu maliyete daha iyi olurdu.Ujfalusi de iyi oyuncu ama onun yerine daha sağlam birisi alınabilirdi tabi sağ bek olarak alındıysa ve 1 stoper daha alınma ihtimali varsa sorun değil reyes i ise tartışmıyorum bile

--------------------------(SERDAR KULBİLGE)--------------------------------------------

------------------------- ---(OCHOA) ------------------------------

---UJFALUSİ------C.ZAPATA ----SERDAR TAŞÇI---ÇAĞLAR B.----

---(SABRİ)--------(G.ZAN)-----(SERVET)---------(H.BALTA)--

------------------------------MUNTARİ----------------------------------------------

-----------------------(CEYHUN--M.SARP-A.AKMAN)---------------------

---------------------------------------SELÇUK İNAN------------------------------

------------------------------------------(YEKTA-)----------------------------------

-------------------------EDERSON-------------------------------------------------

-----------------------(EMRE ÇOLAK)-------------------------------------------

---GÖKDENİZ------------------------------------------REYES-----------------

---(KAZIM)-------------------------------------------(İ.AKIN)---------------------

---------------------------------FORLAN------------------------------------------------

------------(ELMANDER-CENK TOSUN-M.BATDAL)-------------------

ŞUNLARI DA ALINDA YÜZÜMÜZ GÜLSÜN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNN

AYKUT 3. KALECİ UFUK KİRALANSIN STANCU KİRALANSIN PİNO GİTSİN CULIO KALABİLİR ALTERNATİF OLUR

ARDA SATILACAK

Forlannnnnn :happy0025:

Hayirli olsun. Iyi oyuncu.

Bu sezon Cenk Tosun Antep'te Forlan'dan daha fazla gol atar. Buraya yaziyorum.

ARKADAŞLAR 3 TRANSFERDE HAYIRLI OLSUN YAŞINA RAĞMEN İYİ BİR FUTBOLCUDUR FORLAN BU LİGDE EN az 15 gol atar genç bir isim alınsaydı bu maliyete daha iyi olurdu.Ujfalusi de iyi oyuncu ama onun yerine daha sağlam birisi alınabilirdi tabi sağ bek olarak alındıysa ve 1 stoper daha alınma ihtimali varsa sorun değil reyes i ise tartışmıyorum bile

--------------------------(SERDAR KULBİLGE)--------------------------------------------

------------------------- ---(OCHOA) ------------------------------

---UJFALUSİ------C.ZAPATA ----SERDAR TAŞÇI---ÇAĞLAR B.----

---(SABRİ)--------(G.ZAN)-----(SERVET)---------(H.BALTA)--

------------------------------MUNTARİ----------------------------------------------

-----------------------(CEYHUN--M.SARP-A.AKMAN)---------------------

---------------------------------------SELÇUK İNAN------------------------------

------------------------------------------(YEKTA-)----------------------------------

-------------------------EDERSON-------------------------------------------------

-----------------------(EMRE ÇOLAK)-------------------------------------------

---GÖKDENİZ------------------------------------------REYES-----------------

---(KAZIM)-------------------------------------------(İ.AKIN)---------------------

---------------------------------FORLAN------------------------------------------------

------------(ELMANDER-CENK TOSUN-M.BATDAL)-------------------

ŞUNLARI DA ALINDA YÜZÜMÜZ GÜLSÜN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNN

AYKUT 3. KALECİ UFUK KİRALANSIN STANCU KİRALANSIN PİNO GİTSİN CULIO KALABİLİR ALTERNATİF OLUR

ARDA SATILACAK

Hocam Ochoa'da doping çıktı diyolardı geçen buralarda, Zapata da Liverpool'la anlaşmak üzere

174895_217746124923477_1011696_n.jpg

KRAL :)

Kadroyu genç oyuncularla doldurunca başarı gelseydi arsenal her sene primier ligi domine ederdi ama 35 lik scholes lar giggs lerle oynayan manu alıyo şampiyonluğu nedense.Derdimiz aldığımız oyuncuları satıp para kazanmak değil acil ihtiyacımız olan şey başarı şuanda

Bütün Türk futbolu için şuanda önemli olan bu.Somut başarılar elde edilirse zaten gençleştirme vs. yapılır buraya getiremediğimiz oyuncuları getirmemiz için önemli olan şuanki başarımız geleceğe iyi bakmak için şuan somut başarılar lazım takımlarımıza.Yaşlılık falan hikaye o kadarda yaşlı değil Forlan 2 sene oynar en az üst düzey Reyes'e zaten diyecek birşey yok çok sevdiğim oyunculardan biri Hayırlı Olsun.

Dünya Kupasının en iyi oyuncusunu beğenmiyoruz.5-6 sene önce Lukunku,Christian gibi adamlar oynuyordu şimdi Forlanı beğenmiyorsunuz

Dünya Kupasının en iyi oyuncusunu beğenmiyoruz.5-6 sene önce Lukunku,Christian gibi adamlar oynuyordu şimdi Forlanı beğenmiyorsunuz

insanların istekleri hep ronaldo messi tarzı olunca forlana bakılmıyor bile :D

elbetteki bu sisimler gelsin,terim her türlü faydalanır bu oyunculardan.ben bu oyuncuların daha çok ardaya yarayacağını düşünüyorum zira ardanın yükü baya azalacak ve performansı artacak bu sezon.birde 3-4 forvetimiz oldu demekki terim çift forvete dönüyor buda güzel bir gelişme,barosada yarar her türlü,elmanderide yabana atmayalım sağlam bir oyuncu.

güzel br kadro kuruyoruz hadi hayırlısı..

Forlanı beğenmeyenlere Stancu bile fazla ama napsın yönetim başarı peşinde taraftarı sevindirmeye çalışıyolar

Uzun süre gündemimizde olan Drogba bile bence Forlan´dan çok aşırı derece iyi bir oyuncu değil.Forlan Worlclass bir forvet,değerini bilemk lazım.

Bazı arkadaşlar halen şokta fazla üzerlerine gitmeyin :D .Geçen sene hatırlıyorum Forlan fenere gitcek diye haberler vardı,cidden çekiniyordum.Fenerden değil Forlandan :D .Düne kadar da inanmıyordum bu transfere fakat bu iş ciddiye binince bende şoka girdim :) .Forlan bu lige fazla bir oyuncu daha ötesi yok.

Geri
Üst Alt