# Diego Forlan

Cevap: Aysal: "Forlan'ı ve Reyes'i..."

başkan bırak forlanı al drogbayı duy sesimizi

Başkan kimi alıyorsanız alın ama şu transferleri bu ay sonuna kadar bitirin.

Forlan'ın menajeri İstanbul'a gelecekmiş.

Forlan kendi kulübünde kalmak istiyor,Kulübü vermek istiyor,bizde almak istiyoruz.Bu denklemde kim kazançlı çıkacak fiyatı artan Forlan'ın,Bjk niye almadı takım içi fiyat dengesi 3.yıldızla bozulur diye.

Bilmiyorum ama bildiğim bu transfer benim kafamı karıştırıyor.Artılarıda var eksileride.Bu gibi durumlardan uzak durmak lazım derim.Bize evet yıldız lazım 52 bin kişilik stad dolucak ama Galatasaray Ruhu diyorsak bu tarz futbolcu ne kadar ısırırarak top oynar ki veya ne kadar bizi anlayabilir ki?

Eğer gerçekten ciddi bir gerekçesi olmadığı halde sırf "Türkiye yada Galatasaray" diye gelmek istemiyorsa bir dakika bile uğraşmamak lazım. Hadi öyle böyle getirirsin de sonrası can sıkar. He mesele para ise eyvallah. Gücümüz yetiyorsa alırız yetmiyorsa alamayız o ayrı.

keşke transfer sessizce bitseydi. transfer çok dillenince insan forlandan bile soğuyabilyor sessiz sedasız gelseydi vay be yönetim ne iş yapmış derdi herkes şimdi gelse bile forlanın türkiyeye zorla getirildiği ücretinin çok fazla olduğu konuşulacak

Cevap: # Diego Forlan

Gelmeyecek. Bu da Drogba gibi yalan olacak..

Baros Elmander ve bir yerli yeter.

Bombayi asil savunma ve orta saha mevkilerinde patlatmak lazim.

Mesela sol bek icin Zhirkov orta sahaya Cambiasso ve Diego falan gelse offf, o zaman gorun siz.. Yemisim Forlan'i..

Forlan kesin gelir.

Şu anda talipleri arasında GS rakipsiz.

Bu kadar göstere göstere gidilmesi kesinlikle hataydı, belli ki ortada kesinleşen bir durum yokmuş, yok. Bu içinde bulunduğumuz durum, eğer verdiyse bu demeç -ki sanmıyorum- Atletico ve oyuncuların elini güçlendirmekten başka bir işe yaramıyor. Umarım ortada bir sorun, anlaşılmazlık yoktur lanse edildiği gibi zira bu durumda ya başta Ünal Başkan olmak üzere Galatasaray'ın itibarı zedelenir, prestij kaybedilir, makara konusu olunur ya da bu oyuncular gurur, şeref meselesi yapılıp gözden çıkarılandan daha fazla, fahiş ücretler önerilerek getirilmeye çalışılır, iki durumdan da Galatasaray zararlı çıkar.

Ünal Aysal bunu gercekten dediyse is bitmistir

Drogba gelin beni alın diyor resmen neden bu Forlan'ın nazını cekiyoruzki

Aysal: Forlan ve Reyes gel...

Cevap: # Diego Forlan

boz forlansız daha mutlu oluruz ona vereceğimiz parayı daha iyissine veririz eden hazard?

Geri
Üst Alt