# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Atletico başkanı açıklama yapmış Forlan Galatasaraydan iyi bir teklif aldı kararı kendisi verecek diye.

Ya G.Saray'a gidersin ya da bitersin

İspanyol medyasına konuşan A. Madrid'in patronu Gil, "Forlan ile Atletico'nun ilişkisi artık bitti. Forlan G.Saray'a gitmezse kötü olur" dedi

53915873368.jpg

Galatasaray, transferdeki büyük hedefi Diego Forlan için Atletico Madrid'le her konuda anlaşırken yıldız futbolcunun "Gitmek istemiyorum" diye inat etmesi İspanyol kulübünü çileden çıkardı. Atletico Madrid'de futbolun en tepesindeki isim olan CEO Miguel Angel Gil, El Mundo Deportivo gazetesine yaptığı açıklamada, Forlan'a tehdit dolu mesajlar gönderdi. Gil, Copa America öncesi Uruguay Milli Takımı'yla kampta olan Forlan'a yönelik olarak şunları söyledi:

"Forlan'ın menajeri Daniel Bolotnicoff'la konuştum. Forlan yanlış yapıyor. Biz Galatasaray'la anlaştık. Forlan ile Atletico'nun ilişkisi artık bitti. Eğer Galatasaray'a gitmezse kendisi için iyi olmaz. Oyuncular hiçbir koşulda kulübün çıkarlarının üzerinde olamaz. Atletico ona çok şey verdi, kulüp de onunla çok şey kazandı. Ancak artık Atletico'da her şeyin yeniden başlaması gerekiyor. Forlan telefonlarımıza cevap bile vermeyerek ne yapmaya çalışıyor, anlamıyorum."

KÖŞEYE SIKIŞTI

Forlan'la ilgili gelişmelere geniş yer ayıran El Mundo Deportivo gazetesi, Atletico Madrid'in tavrının Forlan'ı köşeye sıkıştırdığını yazdı.

fotomaç :D

Atleticonun tek niyeti forlan para ediyorken bize satmak. Ben bu forlana karşıyım. Drogba'nın yarısı kadar bile forma sattirmaz. İlla birini satacaklarsa reyesi satsalardi. Bizi iyice düşük bellediler.

Ya G.Saray'a gidersin ya da bitersin

İspanyol medyasına konuşan A. Madrid'in patronu Gil, "Forlan ile Atletico'nun ilişkisi artık bitti. Forlan G.Saray'a gitmezse kötü olur" dedi

Galatasaray, transferdeki büyük hedefi Diego Forlan için Atletico Madrid'le her konuda anlaşırken yıldız futbolcunun "Gitmek istemiyorum" diye inat etmesi İspanyol kulübünü çileden çıkardı. Atletico Madrid'de futbolun en tepesindeki isim olan CEO Miguel Angel Gil, El Mundo Deportivo gazetesine yaptığı açıklamada, Forlan'a tehdit dolu mesajlar gönderdi. Gil, Copa America öncesi Uruguay Milli Takımı'yla kampta olan Forlan'a yönelik olarak şunları söyledi:

"Forlan'ın menajeri Daniel Bolotnicoff'la konuştum. Forlan yanlış yapıyor. Biz Galatasaray'la anlaştık. Forlan ile Atletico'nun ilişkisi artık bitti. Eğer Galatasaray'a gitmezse kendisi için iyi olmaz. Oyuncular hiçbir koşulda kulübün çıkarlarının üzerinde olamaz. Atletico ona çok şey verdi, kulüp de onunla çok şey kazandı. Ancak artık Atletico'da her şeyin yeniden başlaması gerekiyor. Forlan telefonlarımıza cevap bile vermeyerek ne yapmaya çalışıyor, anlamıyorum."

KÖŞEYE SIKIŞTI

Forlan'la ilgili gelişmelere geniş yer ayıran El Mundo Deportivo gazetesi, Atletico Madrid'in tavrının Forlan'ı köşeye sıkıştırdığını yazdı.

fotomaç :D

Bizim medyanin da Ispanyol medyasinin da hayal gucunun sinriri yok.

Merak ediyorum bu adamın üstüne başına kamera falan mı taktılar anı yaşatıyorlar haberleriyle bize öyle böyle değil :D

Drogba varken Forlan'a yönelmek büyük hatadır.

Nasılda Fenerli medyanın oyununa geldiniz ama?!

Belkide hiç bir problem yok. Hatta Forlan'da gelmek istiyor. Ama neymiş, Fotomaç'ta, Marca'da, Fanatik'te "Forlan istemiyor" diyor. Siz değil miydiniz "kaynağa bak çay demle" diyen?!

Şimdi de o medyaya iyi yem veriyorsunuz. Hatta Forlan gelirse o gazetelerin başlığı hazır; "taraftar Forlan'ı istemiyor".

Bravo.

Drogba gelmezse çok iyi bir tercih kanımca. Reyes gelmezse gelmesin demek kadar da saçma bir şey olamaz.

Atletico Madrid ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ve sezon başına 4,5 milyon avro kazanan Forlan'a Galatasaray'ın sezon başına 6 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, Atletico Madrid'e de bonservis bedeli olarak 8 milyon avro önerdiği iddia ediliyor. denmiş sporxte. 8 milyon € vermemeliyiz.

Reyes'i vermedi serefsizler ama yazida Forlan'la ilgili birsey yok. Adamlar vermeye hazir..

Forlan ile aynı paraya oynayacak Drogba varken,gidip Forlan´ı tercih edersek pis küfür ederim.

Nasılda Fenerli medyanın oyununa geldiniz ama?!

Belkide hiç bir problem yok. Hatta Forlan'da gelmek istiyor. Ama neymiş, Fotomaç'ta, Marca'da, Fanatik'te "Forlan istemiyor" diyor. Siz değil miydiniz "kaynağa bak çay demle" diyen?!

Şimdi de o medyaya iyi yem veriyorsunuz. Hatta Forlan gelirse o gazetelerin başlığı hazır; "taraftar Forlan'ı istemiyor".

Bravo.

Evet bi huy var bizde olumlu haberde 'kaynak cırt.'

Olumsuz bişey yazsalar hemen yas.:o

Atletico bizi yem olarak goruyor.

33 yasindaki adamlari buyuk paralar karsiliginda satiyorlar, bu isten karli cikan onlar, biz degiliz.

Reyes gelmezse tabi.

Evet bi huy var bizde olumlu haberde 'kaynak cırt.'

Olumsuz bişey yazsalar hemen yas.:o

Fener medyasının bu kacıncı oyunu kı....Bak sımdıden ne baskan kaldı ne karızma kaldı...Dunden berı bas bas bagırıyorlar.Rezıl oldular soyle oldular dıye.Ya bı durun ya daha adamın gelelı kac gun oldu.Bızım gaza gelen taraftarda hemen yaygara koparıyor.Emın olun Fener taraftarı aynı durumda tak dıye kenetlenır.Bızde bu konuda boyle olmalıyız.Ben playofflarda yenılen takımını yarım saat alkıslayan taraftar ısterım.Bız buyuz cunku.Bız bu ulkenın gordugu en aklı basında en beyefendı en hanımefendı taraftarıyız.Sabır sadece....Bu kuskafaların oyununa gelmeyın.

Atletico Madrid ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ve sezon başına 4,5 milyon avro kazanan Forlan'a Galatasaray'ın sezon başına 6 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, Atletico Madrid'e de bonservis bedeli olarak 8 milyon avro önerdiği iddia ediliyor. denmiş sporxte. 8 milyon € vermemeliyiz.
bildigin enayilik olur. Sonuçta forlan bir Drogba değil. O paraya bence Drogba olur.

Cevap: Aysal: "Forlan'ı ve Reyes'i..."

Forlandan çok reyes daha önemli adam zaten gelmek istemio farklı alternatifler bulunabilir ama reyes mutlaka alınmalı yası çok iyi

Cevap: Aysal: "Forlan'ı ve Reyes'i..."

bi kaç gün daha sürerse bu forlan haberleri, hedef drogba demektir...

forlan'da ısrar edilmesi drogba'da indirime gitmek için yapılıyor olabilir...

Geri
Üst Alt