# Diego Forlan

Cevap: Forlan: "%90 geliyorum"

%100 olmadığı için gelmesin,ne yapalım %100 olmayan oyuncuyu. :ays:

Mete Düren radyospora açıklama yaptı forlan bizden 5milyon euro istedi bu parayı veremezdik gibisinden

Tamam yahu tamam.Forlan geliyordu,siz istemediniz.Anladık.Bizde yıllık 6 milyon verirsek anca gelir anladık.Sizi seçmedi de bizi seçti gibi bir durum yok anladık.

Hay öpem forlanı.Gelmez işallah ayı.

Tamam yahu tamam.Forlan geliyordu,siz istemediniz.Anladık.Bizde yıllık 6 milyon verirsek anca gelir anladık.Sizi seçmedi de bizi seçti gibi bir durum yok anladık.

Hay öpem forlanı.Gelmez işallah ayı.

Tebrik ederim bu yazıdan bunu çıkarmak gerçekten tebrikler :005:

Bu adam Drogba'dan bile artist yahu.

Bjk ile aramızdaki fark şu siz Forlan Forlan der durursunuz biz Sen gelme ulan ayı biz Drogbayı istiyoruz deriz.

Ya 3 kuruşluk aklınla birde kıvırmaya çalışıyorsun.Buraya bunu yazma amacını söyle de bilelim o zaman.

Amacın ne senin çocuklar gibi laf sokmak mı ? Senin gibi insanlarla muhattap olup günaha girmeyeyim boş yere konuyuda saptırtma.Senin gibilere detaylı anlatayım o zaman futbolsever olarak tabiki forlanın gelmesini isterim ama adam sadece para konuşuyorsa 5milyon gibi uçuk rakamdan bahsediyorsa bak siz vermesseniz katara giderim derse güzel ülkemizi küçük görmüş oluyor der çıkarım ;)

2 gün önce Mehmet Demirkol buna benzer konuşmuştu

Forlan Drogba'dan daha yararlı olacak ise o gelsin .

Drogba'da Forlan'da kaliteli isimler .

Daha dune kadar Stancular oynarken bu takımda ...

Eee mete dürenin açıklamasını buraya yazma amacını hala yazmamışsın.Bizden 5 istedi,versek gelicekti,biz istemedik forlanı diyince bunlarımı ima ediyorsun?

Neyse.5 milyon falan almaz forlan gelirse.Merak etme katar da olmaz burası,en azından bizim yüzümüzden olmaz.

Forlan'a o paraları vereceklerse hiç gelmesin bence.Ne ki bu kadar.Onun alacağı paranın takımın düzenini bozacağını görmek için kahin olmak gerekmez.Yalnız Madrid'in transfer taktiği bana göre mükemmel.3'ün birini aldık.:)Servet ayarında adamı kakaladılar bize resmen Forlan'ı Reyes'i veriyoruz diye:))

[video=youtube;fwItNhDVj6E]https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E[/video]

drogba sen geol oğlum
drogba-telefon.jpg

[video=youtube;0ER9enLT4yU]https://www.youtube.com/watch?v=0ER9enLT4yU[/video]

forlan ve reyesin gelmesini isterim zira uyum sorunu gibi sıkıntılar olmaz takımda,3 oyuncuda birbirini tanıyor ama ujfalusi te başına zorlanır gelmezlerse.

haber kolpamıdır değilmidir bilemem ama bizimkiler kapanmadı 10 gün müsade verin diyorsa bişeyler var demekdir..

valla sıkıldım artık ikisinden çıkan haberlerden valla hevesim kalmadı

reyes ile ilgili yazdiklari bence dogru.

Vay arkadaş, her geçen gün oran artıyor. Gelmek istiyorsun da madem niye oran falan koyuyorsun anlamadım.

Geri
Üst Alt