# Diego Forlan

Cevap: Forlan: "%90 geliyorum"

totenham istiyormus adami ne guzel iste gitsin premierliginde oyunasin her futbolcugunun hayali degilmi biz ISTEMIYORUZ.

Forlan karakterli bir oyuncudur gelirse hiçbir sorun çıkarmaz adam gibi topunu oynar.

Diego gel artık, zaten ortalık karışık..

Drogba'yı almaya calısmalı. Forlan yedekte dursun. Drogba onemli olan. Su an gelmesini istemiyorum Drogba'nın geleceği varsa. DUY SESIMI EY YONETIM.

Artık gelirse ekime kadar... An itibariyle gelmesi de yetmeyecek, sahada kendini gösterecek.

1.sınıf futbolcular ibra drogba eto'o torres

2.sınıf futbolcular forlan benzema

3.sınıf futbolcular kanoute cisse baros

ya forvetlerimiz yeter bizim

elmander baros m.batdal anıl dilaver pino kazım

hadi 1 yerli forvet daha alın necati yada cenk tosun

forlan veya drogbaya harcanacak paraylada yıllardır hasret kaldığımız 10 numara transferini yapın artı k yaaaa

ronaldinhooooooooo parasını formadan çıkarır

Torresmi 1. sınıf ? Forlan Torres'i top diye oynar kaleye gol atar. Sahi en son ne zaman gol atmıştı Torres ?

1z2hy7n.jpg

2 senedir İngilizlerin Torresle nasıl dalga geçtiğini bilmiyorsun galiba ? Ayrıca Torres'in en fazla 19 gol attığı La Ligada Forlanın da 32 gol attığını biliyorsundur umarım.

Ne zamandan beri bir futbolcunun kalitesi İngilizlerin dalga geçip geçmemesiyle belirleniyor? Torres ne kadar formsuz olursa olsun adını dünyanın en iyi forvetleri arasına çoktan yazdırmıştır. Yüzeysel karşılaştırmalar yaparsanız, kendi kendinizi çürütmüş olursunuz.

Forlan değil ünal başkan Drogba Drogbaaa.. Forlan'ı istemiyorum ya ne diim kendime bilemedim :D

ama Drogba'yı bu lig için kıyaslarsan açık ara Drogba...

yalan haber ya bir arada forma lansmanı olayı vardı şimdide bu çıktı başımıza

Geri
Üst Alt