# Diego Forlan

Cevap: Forlan'dan transfer açıklaması

bunu almasınlar

ne paragöz adam

tek bildiği para para para

Valencia'da oynuyorsun. Ünlü bir oyuncusun ve Macar takımından bir teklif alıyorsun. Üstelik bu takım avrupa kupalarında yok. Cevabın ne olur?

bunu almasınlar

ne paragöz adam

tek bildiği para para para

Forlan olmazsa alternatifler de para için gelecek;çok amatörce düşünüyoruz ; hiç bir yabancı şu an içinde bulunduğumuz durumda Galatasaray'a Galatasaray sevgisi için gelmez...

biz istersek paşa paşa gelirsin

[video=youtube;fwItNhDVj6E]https://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E[/video]

Drogba gelmeyecekse, zorla da olsa gel Forlan.

Forlan seni isteyen kim? :asd:

Beyler Forlan hayirli olsun ben onu anladim bu aciklamada.

Eger Atletico gercekten bizimle anlasmi ise orta yolu bulurlar kanimca.

Forlan'ı alana kadar sol bek ve orta saha almalıyız.Forlan-Elmander ve yerli bir forvet yeter rotasyon için.Forlan vb. oyunculara bu yaşlarında bu kadar yüksek maaş vermeye hiç gerek yok.Şampiyon olup Avrupa'ya gidersek yine eski günlerdeki gibi piyasa yapabilme şansımız olacak.Daha iyilerini daha genç yaşlarda transfer etme olanağı bulabiliriz.

Forlan'ı alana kadar sol bek ve orta saha almalıyız.Forlan-Elmander ve yerli bir forvet yeter rotasyon için.Forlan vb. oyunculara bu yaşlarında bu kadar yüksek maaş vermeye hiç gerek yok.Şampiyon olup Avrupa'ya gidersek yine eski günlerdeki gibi piyasa yapabilme şansımız olacak.Daha iyilerini daha genç yaşlarda transfer etme olanağı bulabiliriz.

Baros diyecektin herhalde :)

Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı acıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'in Uruguaylı futbolcusu Diego Forlan, ''Atletico Madrid'in beni satmak istediğine ilişkin kulağıma dedikodular geliyor ama ben kalmak istiyorum'' dedi.

Amerika Kupası'nda Urugay ile Peru arasında oynanan maçtan sonra Fox televizyonuna konuşan Forlan, ''2 yıllık daha sözleşmem var ve orada gayet iyiyim. Kulübün beni satmak için çıkış yolları aradığını duyuyorum. Ben çok rahat ve kaygısızım. Devam etmemi istemiyorlarsa, iyi bir anlaşmaya varmamız lazım çünkü iki yıllık daha sözleşmem var eğer gerçekten beni ilgilendiren bir teklif gelmezse bunu tamamlamak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid takımı dün sezon öncesi çalışmalarına başlarken, geçtiğimiz haftalarda kulüp yönetiminden yapılan açıklamalarda Forlan'ın 4 Temmuz'a düne kadar gitmemesi halinde Atletico Madrid'de kalacağı belirtilmişti.

GSC Haber

yolunu yapıyor yavas yavas :)

Hay Forlanınada fabianosunada başlıyacam sımdi ha.Gelmeyin lan sizin nazınızımı cekıcez.Baros,Elmander bu ligi süpürür zaten.Alın birde Sercanı yedek olarak kapansın bu forvet işi.

Forlan 32 33 yaşındaki adam ne yapacak sınız bu nu gidin 25 24 yaşlarındaki adamı alın daha iyi 30 geçmesin yav.

Arda gitmek istiyorum yiprandim deyince kotu, Forlan tersini kendi takiminda yapinca kotu.

Forlan daha tecrubeli ve akilli. Yarin obur gun transfer yatarsa taraftari onun kiz arkadasini iceren besteler yapar, bunu bilerek mantikli konusuyor. Iyi teklif gelmzse kalmak istiyorum diyor.

Bizim taraftar Allah'in Uruguaylisinin, Galatasaray'in ilgisi beni heyecanlandirdi, daha az para verseler de transfer olmak istiyorum demesini bekliyor herhalde.

Valencia'da oynuyorsun. Ünlü bir oyuncusun ve Macar takımından bir teklif alıyorsun. Üstelik bu takım avrupa kupalarında yok. Cevabın ne olur?

gayet saçma bi örnek vermişsin dostum

valencia dediğin takım at. madridin tam olarak ayarında bi takım

ama nedense karşısında teklif aldığım takım türkiye liginden 5 gömlek aşağıdaki macar ligi

dur ben sana örnek gösteriyim

türkiye liginde oynuyosun

katar liginden teklif geldi ne yaparsın

Ünal Aysal: "Medya Forlan'la İlgilenedursun..."

GalataSaray Başkanı Ünal Aysal Olağanüstü Mali Genel Kurulda üyelere açıklamalarda bulundu!

Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Medya Forlan'la ilgilensin"

"Medya Forlan'la uğraşadursun;biz çok güçlü bir takım kurmuş durumdayız;üstelik son derece cüzi bonservis bedelleri ödeyerek ; ama süreç tamamlanmadı ,çalışmalaramız sürüyor ve önümüzde bir kaç hedefimiz daha var."

Cevap: "Medya Forlan'la ilgilensin"

O bir kaç hedefi söyleyeyim;

Muslera

Volkan Şen

Birde orta saha

Bu transferler gerçekleşir,transfer dönemimiz kapanır.

Geri
Üst Alt