# Diego Milito

Cevap: # Diego Milito

kadro hala yapılmamış.çaptan düşmüşsünüz gençlik olmuyor böyle.

drogba bonservissiz olabilir ama inter yanılmıyosam 25 milyon euro bonservis ödediği militoyu bonservis almadan bırakmaz ?

bu sene takip edemedim ama geçen seneki oyunuyla benim için villa ve drogbadan sonra ilk 3teydi forvet olarak

Cambiassonun bonservisi 4m avro mu?Şaka olmalı bu

Drogba Cambiasso yeter tecrübeli yıldız olarak.Takımın gerisi aç oyunculardan kurulmalı

Masallah basin tüm emeklileri takimimiza doldurdu. Ronaldo, Rivaldo, Van Basten, Romario, Maldini, Zidane, Barthez haberlerini de bekliyorum.

Keşke kalemizde sezon başından beri Barthez olsaydı mesela.

dör bes tane moruk toplicana

- hazardi

-dos santosu

al yeter

Milito iyidir ama yıllık ücreti çok, o paraya daha iyisi bulunabilir.

Habertürk'ün de artık diğer kolpacı gazetelerden farkı kalmadı :D

Cambiasso Drogba olabilir 30 üstü olmalarına rağmen ama milito kewell gibi ayakta duramaz sanırsam :)

Bu yıllık ücret olayını artık bir kenara bırakın. Bu oyuncular geldigi taktirde her mac 50 bin kisiye oynayacak bir stat mevcut artık. Intere gecen sezon zirve yaptıran adam. Jardel'den sonra gelen en iyi bitirici santrafor olur.

Cambiasso-Milito gelsin başka yıldız istemem

Ne isimler duyuyoruz Drogba, Milito, Cambiasso. Beklentiler her geçen gün artıyor, sonumuz hayrolsun. Ünal Aysal yapsın bir Reislik :D

İtalya Hikaye Fransa Şahane Görün Bakın Fransadan Olacak Transferler İngilteredende Olabilir ;)

Geri
Üst Alt