# Diego Milito

Cevap: # Diego Milito

Giovani Dos Santos'u geri getireceğim diyen bir başkan adayı varsa,gideyim de elini öpeyim.

Ahaha Aamlar Milito'yu beğenmiyo kaçıncı sırada olduğumuzu bilmiyorlar galiba;)

milito çok iyi golcü ama kafamdaki galatasaray forveti değil.

kalite olarak demedim ha, tarz olarak. :)

racing'e kiralandı iyi işler çıkartıyor. takımın en iyilerinden. ama racing yani :)

ben top sürüşüne hastaydım onun. bir de sempatik gibi :D

Giovani dinamo gibi adam.

Yetenekli,top hakimiyeti üst düzeyde.

Barcelona çıkışlı,bence Galatasaray'a çok faydalı olabilirdi kalsaydı.

Cambiasso nun bonvervisine 4 milyon yazan ve bizim indirime gitmeye çalıştığımızı yazan bi gazeteye inanmayacaksınız heralde arkadaşlar .

Adamlar haber yaparken çok heyecanlandı herhalde..Yıllık ücret yerine bonservis demişlerdir :)

Milito bitik bu sene. Yaşını-formsuzluğunu-bitikliğini falan bi kenara bıraksak ayrıca tarz olarak hiç beğenmediğim oyuncu tipi. Takım çok iyi olmadan hiçbişey yapamaz. Pozisyon hazırlaman gerekir hep. Kişisel becerisi bitiricilik hariç çok düşük.

bu adam müzmin sakat. Yasi gelmis zaten.

bunu alacagimiza adam akilli birisini alalim.

milito tarzı forvetler takım iyi olmadan olmaz aslında ama geçen sene ileride milito ya top at elbet o atar diyorduk geçen seneki performansını burda yakalamaz sanmıyorum karakter olarak hırslı bir yapısı yok . drogba gibi adamlar lazım japonyaya çin ligine gönder adam hırsından bişey kaybetmez.

Milito bitik bu sene. Yaşını-formsuzluğunu-bitikliğini falan bi kenara bıraksak ayrıca tarz olarak hiç beğenmediğim oyuncu tipi. Takım çok iyi olmadan hiçbişey yapamaz. Pozisyon hazırlaman gerekir hep. Kişisel becerisi bitiricilik hariç çok düşük.

Takım iyi olmayınca Messi bile birşey yapamıyor, ne diyorsun sen ?

pes spikerinin diego milito demesine bayılıyorum :)

İlk defa bir konu upluyorum.İtalyadan gelecek futbolcular arasında olabilirmi kendisi?:)

Geri
Üst Alt