# Diego Milito

Cevap: İddia : Milito Galatarasaray'da

Diego Milito her çok kaliteli forvettir.Alınırsa çok sevinirim.

militoya 3 m 4 m euro vermek amatörluk olur.Fenerbahceli emre 3.5 m euro almasi profesyenellik olur.

Inanmayin,Fatih hoca ntvspor da yalanlamisti Milito haberlerini.

En beğenmediğim forvetler arasında dünyaca ünlüler içinde. İzlemekten keyif almıyorum. Ayağına top gelince heyecanlanmıyorum. Adını duyunca içimde en küçük kıpırtı olmadı. Aklımda kalan tüm golleri kaleciyle karşı karşıya, boş kaleye veya dönen toptan olan goller. Yaratıcı bir golü bile yok kafamda. Mesela bir Elmander gibi ceza sahası dışından ayağını raket gibi kullanıp gol attığını görmedim. Bir baros gibi 25 - 30 metreden 90'a çaktığını görmedim. Antipatik bir adam ayrıca. Sürekli sakatlanıyor. Şimdi çıkıp "koca MİLİTO bunu da beğenmiyorsun sanki avrupaya gitceksin!" diyenler olabilir. Haklı da olabilirler. Ama formamızla hayal ettiğim adam bu değil.

Eğer sakatlığı yoksa süper olur

Yapmayın beyler Milito lan bu..

Bitiricilik o biçim..

En beğenmediğim forvetler arasında dünyaca ünlüler içinde. İzlemekten keyif almıyorum. Ayağına top gelince heyecanlanmıyorum. Adını duyunca içimde en küçük kıpırtı olmadı. Aklımda kalan tüm golleri kaleciyle karşı karşıya, boş kaleye veya dönen toptan olan goller. Yaratıcı bir golü bile yok kafamda. Mesela bir Elmander gibi ceza sahası dışından ayağını raket gibi kullanıp gol attığını görmedim. Bir baros gibi 25 - 30 metreden 90'a çaktığını görmedim. Antipatik bir adam ayrıca. Sürekli sakatlanıyor. Şimdi çıkıp "koca MİLİTO bunu da beğenmiyorsun sanki avrupaya gitceksin!" diyenler olabilir. Haklı da olabilirler. Ama formamızla hayal ettiğim adam bu değil.

[video=youtube;CPkJqGFjJVY]https://www.youtube.com/watch?v=CPkJqGFjJVY&feature=player_detailpage[/video]

Direk gole yönelik bir futbolcu. Ama 32 yaşında olması nedeniyle ekonomik olarak bizim koşullarımıza uyması gerekiyor.

Eğer Pes'teki gibi topu her ayağına aldığında Dieeego miliitooo diyen spikerler olmayacaksa almasınlar boşuna hiç bir anlamı olmaz o zaman biz onu öyle sevdik bi kere...

Diego Milito'yu bile beğenmez olduk gerçekten anlamıyorum..

Fiyatını geçin kaliteye bakın bence her türlü götürür..

Ve çokda gol atar..

Kafamda yok dedim öyle golü yok demedim :) Misal bu golü de izlerken "vay be!" demedim. Kanım almıyor adamı renktaş :D

Şampiyonlar ligi finalinde amuda kalkıp 15 kişiyi çalımlayıp rövaşatayla ters doksana gol atan biri var da biz mi hatırlamıyoruz?:)

Barosla Elmanderi üst üste koy SAĞLAM bi Militonun tek bacağı etmez.Eğer sakatlığı varsa isterse Messi olsun gelmesin ama sakatlığı yoksa 30 golden aşşağı atmaz

Milito'yu Rocky Balboa'ya ben mi benzetiyorum sadece? :lol:

32 yaşında bu gelmesin

Geri
Üst Alt