# Diego Milito

Cevap: İddia : Milito Galatarasaray'da

[video=youtube;9ggt470ZqsM]https://www.youtube.com/watch?v=9ggt470ZqsM[/video]

Milito gercekten is yapar bizde ama Elmander ve Baros gibi iki tane kaliteli golcümüz varken, kötü bir secim olur.

Tek forvet oynayacagimizi düsünürsek bu üclüden, ikisi hep yedek kalacak neredeyse.

En iyisi genc ve gelecek vaad eden bir forvet almak, Baros ve Elmander'in arasinda cosabilir.

bkz: Damiao

Tek forvet oynayacaksak, sorunlu başka bölgelervarken başka forvet transferi aşırı lüks olur.

Cevap: İddia : Milito Galatasaray'da

Forvet transferine gerek var gayet.Ne Baros'a ne de Elmander'e bel bağlayabileceğimizi düşünmüyorum ikisini de sevsem de.Milito da müthiş bir forvettir,çok iyi bir transfer olur.

Milito gercekten is yapar bizde ama Elmander ve Baros gibi iki tane kaliteli golcümüz varken, kötü bir secim olur.

Tek forvet oynayacagimizi düsünürsek bu üclüden, ikisi hep yedek kalacak neredeyse.

En iyisi genc ve gelecek vaad eden bir forvet almak, Baros ve Elmander'in arasinda cosabilir.

bkz: Damiao

Gökhan hoca Elmanderi forvet olarak düşünmediğini net belli etti.1 maç oynadı sonraki maçlarda hep sağ açık oynadı.Baros iyi başladı ama sakatlanmıyacağının garantisi yok yine aynı şekilde Militonunda yok.Yoksa ikiside çok iyi futbolcular.Bence Milito bir risktir malum sakatlıkdan dolayı yoksa çıkar 25 gol atar gol kralı olur.Ama transfer konusunda ayrıntılı bir sağlık raporu şart.

daha genc birisi alinmali.

Hic icime sinmiyor bu adam..

istemiyorum gelmesin 32 yaşında adama bu paraları verirsek tırnak içinde söylüyorum yazıklar olsun bakın yazıklar olsun demiyorum ama harbiden yazıklar olsun...

Çok faydalı olur eğer gelirse.

Her sene kadroya böyle futbolcular alırız sonra da milletin Asya'dan Amerika'dan getirdiği topcular süper cıkınca yönetime sallarız.

Al işte Damiao'yu abi ne Militosu. Sanki hic kaybetmedik biz?

Çok yönlü bir oyuncu alınsın. Kanatlarda da oynayabilsin. Remy, Podolski...

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bu arada sarı kırmızılı taraftarlar 32 yaşındaki golcüyle sağlanan anlaşmadan mutlu olmadı ve bu anlaşma çeşitli platformlarda eleştiri konusu oldu. İşte bazı taraftarların Milito anlaşmasıyla ilgili görüşleri:

-biz galatasaray taraftarı olarak D.Milito'yu İS-TE-Mİ-YO-RUZ...BAROS bu adama 10 çeker..

-galatasaray'ın nedeen bu kadar transfer yaptığına şaşırıyorum.trabzon erimiş,fener eriyor,bjk de zaten fener ve trabzonla beraber düşüyor bunca transfer neden anlamıyorum diğer takımlardanmı çekiniyorlar?

-siz hiç yüz metrede otuzundan sonra şampiyon olan bir atlet biliyor musunuz?

-Milito çok iyi,ama sakatlıktan yeni çıktı sayılır.Sağlam bir Milito süper olur,ama Baros ile birlikte iki müzmin sakat konumuna girmezler inşallah.Forlan'ı alamadık;Forlan çok sağlam ve garanti oyun oynayan biri.

-Bu yaştaki bir adama bu para verilmez.

-maclarını izleyipte mi istemiş terim yoksa adı var diye mi?sacma secim kimbilir ne kadar vericekler :(

-milito dünya yıldızıysa dünyanın yörüngesi kaymış demektir. militoyu istemiyoruz.

Son yorum süper. :asd:

ne taraftarmış yukarıdaki yorumları yapanlar hepsi birer futbol duayeni

Elmander'i mi yedek bırakacaksın? Baros'u mu? Milito'yu mu? Belki bütün bu soruların cevabını verebilirler ama bu takıma bir forvet daha gelirse, Anıl gibi bir genç yetenegimizi nasıl kazanacaksın? Buna kim cevap verecek? Sonuçta yedek bekleyecek bir forvet lazim degil mi bu takima? Elindeki genci bu kadar mi hice sayiyorsun. Inşallah bu haber yalandir. Zayif olan bölgelere transfer yapacağımıza nelerle uğraşıyoruz.

Geri
Üst Alt