# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: # Diego Ribas Da Cunha

Eğer gelirse yeterince heyecanlanırlar:p

Aga harbiden hayret ediyorum. Tamam performans topçusu lazım bize ama bir tane de maestro şart Fatih hocanın sisteminde.

Ve adı geçen iki oyuncu da hayallerimizi süsleyen adamlar. Ronaldinho ve Diego.. Ve kimse istemiyor :D

Ne yaptın bize Ünal Başkan kimleri beğenmez olduk :)

Aga harbiden hayret ediyorum. Tamam performans topçusu lazım bize ama bir tane de maestro şart Fatih hocanın sisteminde.

Ve adı geçen iki oyuncu da hayallerimizi süsleyen adamlar. Ronaldinho ve Diego.. Ve kimse istemiyor :D

Ne yaptın bize Ünal Başkan kimleri beğenmez olduk :)

Kimsenin bu oyuncuları beğenmediği yok. Lincoln ve Misimovic kötümüydü bize gelmeden? Bizim hayallerimizi süslemiyorlar mıydı? Ancak bize transferleri sonrası yeterince fayda sağlayamadık ve adamları kaybettik. Herkesin korkusu bu.

Kimsenin bu oyuncuları beğenmediği yok. Lincoln ve Misimovic kötümüydü bize gelmeden? Bizim hayallerimizi süslemiyorlar mıydı? Ancak bize transferleri sonrası yeterince fayda sağlayamadık ve adamları kaybettik. Herkesin korkusu bu.

Yorum budur! Tebrikler

Diego daha 26 yasindaymis arkadaslar. Bize gelip, kendisini gösterip daha iyi yerlere gitmek ister.

UYgun bir maliyet olursa, denenebilir. Baros + para (misal +5m euro) gibi.

İki forvet + Diego + Arda demek; sag kanada Keita-Pino vari bir açık yerine bir mrc koymaı gerektirir. U.Davala, O.Buruk gibi. Ki göbek guclu kalsın. Önerim Diego gelirse, S.Larsson'da alınsın hem sag bek, hem sag kanat hem de mc oynar larsson. Diego ve Arda'yı dengeler larsson.

Zaten Baros'u nakite iyi fiyata satmamız çok zor, Anca Rus ya da Arap kulupleri veriri +5m euroyu. En iyisi takasta kullanmak Baros'u. Wolfsburg istiyor zaten.

UYgun bir maliyet olursa, denenebilir. Baros + para (misal +5m euro) gibi.

İki forvet + Diego + Arda demek; sag kanada Keita-Pino vari bir açık yerine bir mrc koymaı gerektirir. U.Davala, O.Buruk gibi. Ki göbek guclu kalsın. Önerim Diego gelirse, S.Larsson'da alınsın hem sag bek, hem sag kanat hem de mc oynar larsson. Diego ve Arda'yı dengeler larsson.

Baros+5 olmadı mı be renkdaş... Kendini yeniden bulmaya çalışan bir oyuncu, iyi oyuncu ama bilmiyorum işte öyle birşeyler...

Galatasaray 10 numarasız hiçbir sistemde başarılı olamıyor maalesef,keşke olsa ama olmuyor arkadaş.Şu durumda da alabileceğimiz en iyi adam Diego'dur.Bremen dönemleri muhteşemdi.O günlere geri dönebilirse sağlam bir kadroyla kimse tutamaz bizi.

Baros+5 olmadı mı be renkdaş... Kendini yeniden bulmaya çalışan bir oyuncu, iyi oyuncu ama bilmiyorum işte öyle birşeyler...

Kaça verirler ki? Zaten geçen miktar 10m euro Diego için. Baros'u 5m euroya saydım ki, bence yaşı ve sakatlığına göre oldukça iyi bir bedel 5m euro. Keske Baros + 5m euroya alabilsek Diego'yu.

Baros kalsın diye soyluyorsan, sakatlıgına baglı.

Galatasaray 10 numarasız hiçbir sistemde başarılı olamıyor maalesef,keşke olsa ama olmuyor arkadaş.Şu durumda da alabileceğimiz en iyi adam Diego'dur.Bremen dönemleri muhteşemdi.O günlere geri dönebilirse sağlam bir kadroyla kimse tutamaz bizi.

Barca buna dahil mi?

taffarelde gelirse cok katkisi olur diegoya.

Kaça verirler ki? Zaten geçen miktar 10m euro Diego için. Baros'u 5m euroya saydım ki, bence yaşı ve sakatlığına göre oldukça iyi bir bedel 5m euro. Keske Baros + 5m euroya alabilsek Diego'yu.

Baros kalsın diye soyluyorsan, sakatlıgına baglı.

Baros kalsın demiyorum özellikler Drogba'da gelirse gitmesinde hiçbir sakınca yok fakat bir anda fazla gibi geldi miktar ama düşününce çokda değil aslında :)

Ya anasını satayım bu da abilik düzeni gibi lan. Hani Galatasaray da abi olmazsa olmaz falan olayı. Yıkılsın olm bu düzen 1 gol falan atıp bütün maç k.çını yayan adam istemiyoz sahada. Hem büyük hedefler için bu tarz oyuncularla başarı yakalamak kesinlikle imkansız bişey. 2000'de yapmıştıkta o milyonda bir olur futbolda çok ilerledi bu 10 sene ki dönemde. Yani sadece ligde boruyu öttürelim diyorsak tamam da mevzu avrupa olunca uzatırlar adamı.

mevzu avrupa olunca barcelona gibi oynamak zorunda mıyız ?

tek yol barcelona düzeni mi

şuan herkes onu kabul etmiş durumda ama bi tane daha benzeri çıkamıyo

kimse yapamazken biz mi barcelona olup 10 numarasız oynayacaz

ki artık messi gayet bildiğimiz 10 numara olarak oynamakta

geçelim bunları

fatih terimin sisteminde illaki forvetin arkasında serbest adam olacaktır

10 numarasız bir sistem ütopik ve gerçek dışı

bize uzak

kendimizi kabullenelim ayrıca

biz Türkler sistemli OLAMAYIZ

biz kaos adamıyız

bin atlı akınlarda çocuklar gibi şen oluruz

her yönden presli hücumlu bir futbol anlayışı ancak bize uyar

Türk takımlarının kazandığı 3 başarı bu futbolla gerçekleşti

birisi de 2008 gibi yakın bir zamanda

tepkim tüm "barcelona olmalıyız"cılara

onları örnek alarak rijkaardı getirdik bir arpa boyu yol alamadık

Barca buna dahil mi?

Galatasaray yazıyor orada,Barça ne alaka?

Ya anasını satayım bu da abilik düzeni gibi lan. Hani Galatasaray da abi olmazsa olmaz falan olayı. Yıkılsın olm bu düzen 1 gol falan atıp bütün maç k.çını yayan adam istemiyoz sahada. Hem büyük hedefler için bu tarz oyuncularla başarı yakalamak kesinlikle imkansız bişey. 2000'de yapmıştıkta o milyonda bir olur futbolda çok ilerledi bu 10 sene ki dönemde. Yani sadece ligde boruyu öttürelim diyorsak tamam da mevzu avrupa olunca uzatırlar adamı.

Bana niye bağırıyorsun olm?Yıkabiliyorsan yık.Ben de isterim çift yönlü oyunculardan oluşsun ortasahamız.

Çift yönlü 3 orta saha oyuncusu ile sistem kuracaksanız sağ kanada Robben ayarında bir adam alacaksınız bu bir.

İkincisi o çok beğendiğimiz Selçuk falan o 3'lü orta saha için ideal oyuncu tipidir ama istediğimiz başarıyı yakalamamıza yetecek kalitede değildir.

Elinde Gerard, Lampard bir de atıyorum Essien olur o zaman oynarsın o sistemi.

Kaldı ki 10 numaralı sistem öldü diye kim söylüyorsa dünya futbolunu tam takip etmiyor.

Geçen sene İnter'e bakıyorum, Schneider o takımın 10 numarasıydı.

Barcelona'ya bakıyorum Messi 10 numara.

Real'e bakıyorum Mesut 10 numara.

Evet kimi göbekte kimi kanatta oynuyor. Ama işlevleri aynı. Hagi de 10 numaraydı ve bazen göbekte bazen de solda oynuyordu.

Modern futbol şu an 10 numaraları biraz daha sert olmaya ve daha çok koşmaya zorluyor o kadar.

Ve yine modern futbol artık takımları 10 numaralarına oyunu yönetmesi için tüm yükü yıkmaya değil sadece oyun sıkıştı mı kilidi açmak için güvenmelerine zorluyor. 10 numara kullanıp da başarılı olan her takımın yoksa oyun içinde başka önemli silahları var.

O nedenle Diego, Ronaldinho gibi adamlarla istediğin oyunu çok ama çok güzel oynarsın.

Yeter ki takım olarak gerekli uyum yakalansın.

Ne cift yonu lan cift yon mu kalmis

Hertaraf bölünmüş yollarla çevrildi değil mi:)

-------Cana-------

--Selçuk-----------

---------Diego-----

şeklinde bir orta saha iş görür bence.

Geri
Üst Alt