# Diego Ribas Da Cunha

Cevap: Diego

gelirse cok sevinirim.

--------------------Muslera------------------

sabri----servet(a.kesim)-----ujfalusi--------c.güngör

----------selcuk-----------muntari----------

--------------------diego---------------------

reyes--------------------------------arda-----

--------------------forlan---------------------

söyle bi takim kurabilirsek hic de fena olmaz bence

Cevap: Diego

gelirse cok sevinirim.

--------------------Muslera------------------

sabri----servet(a.kesim)-----ujfalusi--------c.güngör

----------selcuk-----------muntari----------

--------------------diego---------------------

reyes--------------------------------arda-----

--------------------forlan---------------------

söyle bi takim kurabilirsek hic de fena olmaz bence

Gerçekçi ve eldeki en muhtemel isimlerle bir takım yapmışsın ama bu takım bence kötü takım.

Defans hattı rezalet. Topu kullanıp defansı yönetebilecek adam yok.

Orta sahada top kullanma konusunda o kadar bir defansın önüne Muntari'yi de koyalım, Selçuk dışında gerideki oyuncularının oyun görüşü 0 olan bir takım oluşturalım. Pres yediği her maç saç baş yoldurur bu takım.

Ujfalusi Servet'in alternatifidir. Bence yönetim bu ismi transfer ederek büyük hata yaptı. O bölgeye çok farklı özelliklere sahip bir isim lazımdı. Belki bonus bir defans oyuncusu daha alınır. Mesela Ezequiel Garay... Mükemmel olur.

Orta saha oyuncusu o kadar bol ki şu an dünyada gidip Muntari'yi almak enayiliktir bana göre. Kimse Obi Mikel beklemiyor. Ama Cambiasso, Motta gibi isimler çok faydalı olur. Bir de adını duymadığımız ve o bölgeyi taşıyacak da çok oyuncu vardır.

Kanat için Malouda, Kalou ideal isimler. Sert ve fiziksel olarak güçlü oyuncular. Reyes çok ayrı bir isim. Oyun organizasyonuna çok katkı yapar. Oyun kurucu özelliklerine sahip ve bulunduğu bölge orta saha olsun, kanat olsun, forvet olsun oyunu yönlendirebiliyor. Ama bu ligde çok acı çeker sertlik karşısında. Riskli ama tutarsa mükemmel transfer olur.

Forvet için Drogba yaşına rağmen ilacımız olur. Ama Baros'u unutmayalım. Bu sezon bomba gibi dönebilir. Yaşadığı sakatlık talihsizlikti. Emre'nin bize son iyiliği...

Ama Diego konusunda hemfikiriz... Gelsin (.)

Cevap: # Diego Ribas Da Cunha

Bu çocuğun transferi herbirşeyden önemli...

Yaşı nispeten genç sayılır, en azından son transferi biz olmayız. Terim forvet arkası içeren bir sistem düşünüyorsa cuk oturur. Sorunlu morunlu ancak sahada her zaman elinden en iyisini yapmaya çalışan bir adam. Weder Bremen zamanlarında bu adamı takip etmiş olan birisinin bu adamı istememe gibi bir durumu olamaz diye düşünüyorum.

Yaşı nispeten genç sayılır, en azından son transferi biz olmayız. Terim forvet arkası içeren bir sistem düşünüyorsa cuk oturur. Sorunlu morunlu ancak sahada her zaman elinden en iyisini yapmaya çalışan bir adam. Weder Bremen zamanlarında bu adamı takip etmiş olan birisinin bu adamı istememe gibi bir durumu olamaz diye düşünüyorum.

Nasıl nispeten genç herif 20'lerinin ortasında ve mevkisine göre çocuk yaşta sayılır. Bu tür futbolcuların zirvesi 30 ve sonrasıdır Xavi gibi. Diego'nun Galatasaray'a gelmesi herşeyden önemli. Kısır gol yolları tıkalı bir sezon geçirmek istemiyorsak bu oyuncuyu almaya mecburuz resmen.

Ben Werder'e çok izledim muhteşem bir oyuncu.

10 numara Hagi den sonra kimseye yakışmadı diego gelse bile belki takımın maestro su olur ama Hagi nin çizgisine sadece yaklaşır onu geçebilmek için büyük fedakarlık yapması lazım..

6 milyon euro aliyormus wolfsburdan sirf bu yüzden transfer gerceklesmez.

yaşı daha genç yatma riski yok wolsburgda yattı zaten farklı bir 10 numara dripling özelliği felan muazzam çok iş yapar özellikle FT nin elinde

6 Milyon alıyor ama çoğu vergiye gidiyor.

3 Milyona rahat alınabilir.

Diego iyidir ama Reyes bize daha çok fayda sağlar.

Forzadan

vfl wolfsburg kulübü diegoyu satmak istiyor.kulüp tarihinin en yüksek bonservis ücretini bu futbolcuya ödemis.ferrari,hilbert ve holosko icinde sadece oda belki ferrari olabilir.su opsiyonda var besiktas 8.5 milyon avro verip ferrariyide üstüne verirse diego besiktasli.bu bugün veya pazartesi besiktas kulübüne bildirilecek dr.fischer avukatlik bürosu tarafindan.sunuda unutmayalim diego net olaak 2.5 aliyor wolfsburgdan.

bizim yönetim wolfsburga 6.5 milyon avro arti ferrari,hilbert ve holoskoyu tekflif ederse bu is olur bence.adamlar ya 12 milyon net diyor yada 8.5 artik ferrari.bende sordum hilbert ve holosko birde 6.5 verirseler ne olur diye ??? onu wolfsburg degil volkswagen karar verir dedi fischer bana.volkswagen diego transferini yapmis cünkü.

besiktas kulübü bu teklifi ya bugün yada pazartesi faks yoluylan alicak.....bekleyelim görelim.

Diego, eger oynarsa, yani kendini futboluna verip, gercektende futboldan zevk alip oynarsa, ozaman iste mukemmel otesi bir oyuncu. Diego'yu alirsan kumar oynamis olursun. Elinde patlayabilir, ama bakarsin bir anda elinde paha bicilmez bir altin madeni olur. Umarim gelir, Turkiye'de cok gormek istedigim bir oyuncu. Mentalitesini degistirmeli. Robinho gibi Brezilya'yada gidebilir, muthis sekilde geri donebilir ve Milli takima secilir. Ama umarim o patlayisi Turkiye'de yapar. Kendisini futbola verirse lig'in tandigi en iyi yabanci futbolcu olur.

Diego, eger oynarsa, yani kendini futboluna verip, gercektende futboldan zevk alip oynarsa, ozaman iste mukemmel otesi bir oyuncu. Diego'yu alirsan kumar oynamis olursun. Elinde patlayabilir, ama bakarsin bir anda elinde paha bicilmez bir altin madeni olur. Umarim gelir, Turkiye'de cok gormek istedigim bir oyuncu. Mentalitesini degistirmeli. Robinho gibi Brezilya'yada gidebilir, muthis sekilde geri donebilir ve Milli takima secilir. Ama umarim o patlayisi Turkiye'de yapar. Kendisini futbola verirse lig'in tandigi en iyi yabanci futbolcu olur.

Evet evet umarım bize gelir :ays: :):)

Geri
Üst Alt