Diego Ribas Transferinde Sona Doğru

Fikonun hayatı yalan. Inanan saflari görmek beni uzuyor.

Besikdas icin Iyi tranferr. Diego hangi takima gitse is yapar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diego ve Beşiktaş!!!

Adam şampiyonlar liginde final oynayacak takımda ve İspanya liginde şampiyonluğa çok yakın bir takımda oynuyor. Ve bu arkadaş Türkiye'ye gelecek, öyle mi? Neyse bir şey diyecektim, yutkundum.

Kargaları bırakda bizde ne var ne yok biz kimleri alıyoruz...

Bunlar daha geçen yıl paramız yok diye ağlamıyor muydu?

Fedağğğğğ yavru şikeci dilenciler sizi..

[attachment=9911:uploadfromtaptalk1399462312006.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1399462312006.webp
    uploadfromtaptalk1399462312006.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 129
Bizim Lincoln transferi gibi olur,isine gelince oynar deplasmanlara felan gitmek istemez,Bjk'yi sögüsler,ama Bjk gibi kücük bir takım icin büyük transfer diyebiliriz.

Yilda 8-9 milyon euro alan oyuncu niye 3.5 a razi olsun?

Fiko'nun medya köpekleri yoluyla tinerci tayfasını uyutma taktiğinden başkabirşey değil ,,

seneye avrupaya gidip gitmeyecekleri dahi belli değil kendilerinin de açıkladığı üzere UEFA bunlara ceza bile vermedi tedbir koydu .

Ntvspor haber geçti 3 sene için toplam 10.5m€ konuşuluyormuş.Fiyat senelik 3.5m€'ya denk geliyor.Gayet makul.Gelirse Beşiktaş'a seviye atlatır.Tabiiki Juventus'ta oynadığı kadar oynayamaz ama küçümsemek mantık dışı.

Not:Bu arada Wolfsburgtan 8.5m€ alıyormuş.Devre arası Atletico'ya aldığı ücretin yarısını(yarı dönemin yarısı) karşılama sözüyle gelmiş.Yani üstüne para vermiş Wolfsburg o_O

Bu hint fakirleri Diego'yu alamaz da, alsalar bile bir şey farketmez bence. Diego eski Diego değil. Yani bir Fernandes'ten daha fazla katkı sağlayacağını zannetmiyorum.

O değilde bence diğer şikeciler alır. Sneijder ile kıyaslarlar :D :D

Çok uçuk fiyatlar istemiş. Besiktasin o fiyatlara çıkması imkansız.

Şimdi bu tinerciler bunu alınca sneijder ile kıyaslar ise çok gulerim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş, bonservis bedeli ödemeyeceği Diego ile 3 yıllığına büyük oranda anlaştı. (NTVSpor)

güzel hamle.

Geri
Üst Alt