Diego Ribas Transferinde Sona Doğru

Yilda 8-9 milyon euro alan oyuncu niye 3.5 a razi olsun?

Sözleşmesi bittiği için aldığına değil alacağına bakması lazım. Ha sözleşmesi devam ediyordur neden daha az kazanayım ki diyebilir ancak sözleşmesi bittiğine göre şu anki şartlarda kendisine en çok para veren kimse ona gider. Tabi kariyer vs gibi hedefleri yoksa.

Besiktasin forumu'dan:

Hep aynı film hep aynı senaryo...

sezon biter bitmez: Torres, Etoo, Vaart, Kaka, Diego, hatta mutsuz CR7 bile yazılır.

Temmuz'da: isimler biraz daha gerçekçi olur: toivonen, olimpiakos'un sol beki, ajax'ta kadro bulmakta zorlanan ön libero vs vs...

Ağustos'ta: Jones, Danny, Ramon, kiralanır, bonservisi elinde olan 2 aydır boşta klüp bulmaya çalışanda 2 yabancıya imza attırılır.

Ben bu sezon hiç beklenti içine girmeyeceğim.

:DD:DD

Ezikler hahaha

Diego gelse bile bir yere kadar takimi tasir, sonra yatar. Barcelona macinda attigi gol disinda hicbir is yapmadi, Atletico Madrid ucuz diye transfer etmisti, orada yedek oturuyor ve fazla para ödemiyorlar Ispanya'da. Katar veya Brezilya öncesi son transferini yapacak bir oyuncu icin 3.5 milyon iyi para.

Şu konuyu ciddi ciddi yorumluyorsunuz ya :crushed:

Yakışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Besiktas o kadar parayi verirse baska transfer yapamaz daha..

Besiktas vermeyecek ki zaten o parayı,Besiktas'ın verecegi para max 2,5 milyon euro,kalanını sponsorlar verir,Besiktas kendisi karsılayamaz bu tarz topcuların maliyetini,sponsor ayarlamıslar belli ki.

Bu fakirler yıllık parasını karşılayamaz.Dilenci fikonun taraftarını uyutma hareketlerinden biri daha.

Kimse bu transfere laf etmez sanirim ama bu adam Ersan Olcay Veli gibi adamlarla ne yapabilir ki? Bunu söyleyin bana.

Kimse bu transfere laf etmez sanirim ama bu adam Ersan Olcay Veli gibi adamlarla ne yapabilir ki? Bunu söyleyin bana.

5 yabancıda direten serefsizler diegoyu almaya çalışıyor.Yanındakı yerli oyuncuların kalitesizliğine bak.Adama derler sizin amacınız sadece GS yi mi kendi oldugunuz yere çekmek.Fiko o kadar kaypak bir adamki bunun gibisi zor gelir bir daha.

Beşiktaş'ın gündem yaratmak amaçlı uydurduğu saçma sapan bir iddadan ibaret bence bu Diego Ribas olayı. Kendisi istediği taktirde Beşiktaş'tan çok çok daha iyi takımlarda, Avrupa'da oynayabilir. Bundesliga'nın orta sıralarınadki bir takım bile BJK'e çok rahat tercih edilir bence. Gelirse kendi aptallığı olur.

Kandırmayın çocukları umut vermeyin ayıptır günahtır. Stadı 6 ayda bitirecem diyor, Diegoyu alacam diyor. Ayıp ayıp.

Forumumuzun saygıdeğer üyelerinden @Ahmet KOLKOPARAN. Zira yazım tarzınız ve üslubunuz bana kendisini hatırlattı. Acaba bir özenme mi var diye düşünmeden edemedim.

Forumda yeniyim ama Ahmet abiyi forma tasarimlarindan evelden taniyorum. Gercekten saygi duyulacak isler yapiyor. Ama yazim tarzi hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Kopyaci olarak görünmek istemem, gerekirse yazi tarzimi degistiririm :DD

1.sınıf topçu ama istikrar sıkıntı menemencilere ronaldinho gibi gelir almazlar umarım

bu sekiztaş diego'yu alırsa baya baya üzülürüm çok beğendiğim bir futbolcu umarım almazlar ama anlaşılan yeni stadtla beraber bunlarda yeniden başlıyacak pahalı kadrolar kurmaya.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Gelmesini isterim ligimizin kalitesi için gelsin ! Ama oynarmı,oynamazmı bilemem ? oynarsa büyük işler yapar oynamazsa fernandes gibi olur

Geri
Üst Alt