Diego'ya İmza Parası Ödenmiş!

Parayı aziz ve tayfası elden vermiştir. Kanıtlanırsa sıkıntı yaratabilir ama itiraf, konuşma veya görüntü olmadan kanıtlanamaz o yüzden adamlar sadece yıllık ücrete transfer etti diyebiliriz. Tabii yersen..

Diego'nun gelmesi bence bizim işimize geldi..

Bir kere ortasahada ki sertlikleri azalacak..

Katılıyorum , geçen sezon öyle veya böyle yerel ortamda iş yapan bir usülleri vardı ,

Diego ile beraber bunu değiştirmek zorunda kalacaklar , ya 3. bölgeden adam eksiltecekler , yada Diego ile beraber 4 leyecekler ama bu sefer takım savunmaları elek haline dönecek ve özellikle bekleri etkileyecek buda savunmaya olduğu kadar hücumada yansıyacak ,

Ayrıca unutulmasınki Diego bir aziz transferi ersun'un değil , zaten O'nun çöp kadar hükmü yok !

Bazen düşünüyorum acaba biz mi çok abartıyoruz diye. Ama yok.

Bu transferi biz yapsak medya yaygarayı koparırdı.

Salih'in Roma'ya anlamsız bir şekilde yüksek paraya gitmesinden sonra Diegonun açıklanması ne kadar manidar

Gunaydin, bilinen birsey..

Adam ŞL finalisti bir takımdan koşa koşa şikeci bir takıma geliyorsa vardır bir sebebi ;)

Ben bu azizle ferit aradındaki ilişkiyi anlayamadım. Adam şike sürecinden beri 25 milyon euro vermiş fbye. Sevgilisi değil bişey değil:-)Kesinlikle kara para aklama var bu işte.

Imza parasi aldigi kesin zaten de bu paranin nereden ve nasil geldigi mechul.

Son olaylara bakarsak diego'nun parasi salih'in kiralanmasi icin roma'dan geldi.

Ama roma bu parayi berden ve nasil salih gibi gecen sezon 10 mac yapmamis adama verdi muamma.

Perde arkasinda cok pis islerin dondugunu dusunuyorum. Zaten aziz ve fenev ismi yan yana geldiginde temiz islerin olma ihtimali 0,01%.

Allah bilir salih'in kira ucretini kendileri uzerinden roma'ya aktarilmis, oradan feneve akitilmistir. Hersey beklenir bunlardan.

Diego gibi bir adamin 5 milyon bonservis, 3.5 milyon da yillik alacagini dusunsek mukemmel bir iş deriz.

Fiyatlar normal, aciklanmamasi ilginc.

Ama Turkiye ye gelen herhangi bir bonservissiz yildiz bir ismin imza ucreti almadan imzalamasi imkansizdir, niye böyle bir açıklama yapmışlar anlamadım.

Amaç :

Taraftarın ve camianın kafasında " Ha bak demek ki birşey olmayacak" imajı vermek ve bu sayede destek almayı devam ettirmek.

Bu desteğin de amacı Feneri korumak değil. Azizi ve yandaşları korumak. Ve tabiki mali zararı önlemek. Ve ayrıca zaman kazanmak.

Bunun içinde yandaşlardan destek geliyor. Bu 5 milyonu RTE de vermiş olabilir, NTVnin keli de, Ülker vs gibi sponsorlarda.

Yani kısacası amaç üzüm yemek değil.

Bizim yoneticiler kesinlikle bu isin pesine dusmeliler. Bu isi biz yapsak agizlarindan dusurmezler!

Biz (yasal yollardan!!!) sermaye arttirimi yapacaz diye 3,5 atip adam tuttular bize karsi dava acilmasi icin! Bu transfer kesinlikle sorusturulmali ve gerekirse uefa'ya sikayette bulunulmalodor!

Rizzoli icip gelmis herhalde.

Neuer, higuain'i olduruyordu nerdeyse diziyle, faulu almanya'yaverdi.

Daha önemlisi, 5+3 kuralı var. Toplam 8 yabancı olmalı. Fenerbahçe de şuan krasiç ve 1-2 kişiyi daha saymazsak eğer 9 yabancıları var. Adam göndermeden nasıl sözleşme imzaladılar.

Geri
Üst Alt