Diego'yu Manisa'ya Götürmüyorum Ulan!

Hocam çok doğru , dahasıda var bu adamlar o kadar sığ görüşlü ve stratejik öngörüden yoksunki , at gözlüğüyle sadece bize zarar verme hedefiyle baktıkları dünyada öngörüsüzlükleri tavan yapıyor haliyle ,

Medya daki paralı köpekleri tersini aksettirsede bu sezon en büyük zararı bu ibişler görecek !

Zaten Aziz Yıldırım "biz de zarar göreceğiz ama Galatasaray daha fazla görecek" falan demiş çevresine..E planları da tuttu geçen sene Demirören ile. Üstüne Terim'i de ayarladılar. Bu sene de çekeceğiz sıkıntı muhtemelen. Fb'nin avantajı yerli alternatiflerinin olması. Biz böyleyken 6 yabancı kuralı çıkarttıranlar,tam tersi durumda yabancı sınırlaması getirtiyorlar. Bu şekilde devamlı başarı sağlanması zor. Hem bu şeytani heriflerin hem de sistemin,vizyonun değişmesi gerek.

Zaten Aziz Yıldırım "biz de zarar göreceğiz ama Galatasaray daha fazla görecek" falan demiş çevresine..E planları da tuttu geçen sene Demirören ile. Üstüne Terim'i de ayarladılar. Bu sene de çekeceğiz sıkıntı muhtemelen. Fb'nin avantajı yerli alternatiflerinin olması.

Stratejik öngörüden yoksunlar daha kötüsü ise kendi dinamiklerinden dahi bihaberler ,

Fb'nin avantajı olarak görünen şey ise aslında en büyük dezavantajları !

Stratejik öngörüden yoksunlar daha kötüsü ise kendi dinamiklerinden dahi bihaberler ,

Fb'nin avantajı olarak görünen şey ise aslında en büyük dezavantajları !

Umarım öyle olur...Ben her halukarda şartların zorlanıp yerli bir stoperin alınması taraftarıydım,şu gurbetçilerden iyi biri. Biz Avrupa'da olacağımız için futbolcuların devamlılığı şart,fb'de öyle bir sorun yok..Düzensiz kadro kurulumu bizi daha çok vuruyor yani.

Aziz bas adamın parasını sende.

yenilgiye şimdiden kılıf arıyorlar gibi geldi bana da, her sene GS'ye kupa maçlarında yenile yenile iyice falofoş oldular, nasıl olsa gene yeniliriz diyerek "diego olsaydı kesin yenerdik" gibi bir ezique savunma mekanızmasını devreye almanın hesabı içerisindeler kanımca..

Bunlarin olacagini bizler biliyoruz fakaat koca ulkede futboyu yonetenler bilmiyor. Oyle mal bi futbol iki iste.

Ayni durum bizde de var en biz bir tek eboue sikinti cikarir gerisi hikaye kiralik veririz kurtuluruz en kotu. Bunlarda adamlar kiclarini bile kaldirmiyolar. Koyt sow emenikeden gerisi yas zaten baska kim.var la harbiden bunlarda da lisans cikaramiyorlar. Kadlec alves baroni yobo bide diego hmm 8 oluyor 5+3+1 kesinlesmedi mi acaba.

Karşılaşma 11-12 olarak başlar.Maçı yönetecek hakem iki kırmızı üç penaltı verirse biraz zorlanırız.

diegonun zıpatında yıldız futbolcu özelliği yok gözlerimi kapatıyorum diegoyu canlandırmaya çalışıyorum selçuk inanla hürriyet arasında gidip geliyorum..

ama sneijder robben öyle mi şak geliyor gözümün önüne bunun gibi bir çok örnek sayarım hatta alexi bile derim ama diegoyu diyemem.

Gözleriyle yıldızı tespiti

Diego bunlarla maça dahi çıkmadan başka bir takımla anlaşıp giderse çok gülerim :D

Geri
Üst Alt