Diego'yu Manisa'ya Götürmüyorum Ulan!

Bunlar birtakım işler çeviriyorlar ama anlamadım.Bence adamın sözleşmesi yok ondan çıkartmıyorlar,Kap'a yapılan açıklamada "Sözleşme yapılması hususunda anlaşılmıştır" deniyor.

Benimde aklıma bu geldi ,

Baroni ile anlaşıldığı açıklanmıştı ama anlaşamamışlar demekki ( KAP gelmemişti galiba ) , Krasiç A2 takımıyla oynuyor aynı bizimkiler gibi ,

var bunlarda bir sıkıntı !

FENERBAHÇE A.Ş. - Kulüp Bilgileri TFF

TFF'ye bildirilen 7 oyuncu Katil , emoş , köyt , webo , kadlec , meyveş , sow ,

TFF 2014-15 Sezonu talimatnamesine göre ,

MADDE 2

FUTBOLCULARIN UYGUNLUĞU

2014–2015 Sezonunda kulüpler, en fazla 8 yabancı futbolcuyu tescil ettirebilirler ve 18

kişilik isim listesine yazabilirler. Ancak bir müsabakada aynı anda en fazla 5 yabancı uyruklu

futbolcu oynatılabilir.

Diego'nun lisansının çıkamaması gibi bir sorun olmaması lazım , daha doğrusu bahsedilen oyuncuların gönderilmesi ile ilgili bir problem değil ,

8. yabancı olarak TFF ye bildirilebilirdi ,

Bunlar taraftarlarını çok fena kandırıyor bence , şimdide şikeci mamut topu arap iso'ya atmış sakatlık nedeniyle götürmüyor diye !

Köyt , Sow , Yobo , emoş , Krasiç , Webo , Baroni , Alves , Kadlec ,

9 oyuncu

Ben krasicle weboyu hep unutmusum olmuslerde aglaywni yok bunlarin. Baroni yobo krasic bu adamlari hic oynatmadan parasini vermek.zorunda kalabilirler yabancilari les bularin. Yine bizdekilerin az cok adi falan var bazilari genc gelecek vaad ediyor bunlarda o da yok. Hep 30ustu vr ac gozlu adamlar. Biz bugun git desek bi eboue giciklik yaratit o kadar sinir olmasa her turlu fitim eboueye ama sinir iste.

87725.jpg

Götürmezsen götürme ulan bize ne?

Ayın 1'ine kadar Diego sürpriz bir transfer yapabilir mi ?

Aziz Yıldırım bu gece taktik çalışıyordur bize karşı.Hem başkanlık hem td lik zor tabi.

Demirören abileri sırf fener için 5+3+2 falan yapar merak etmeyin.

Aslında madem 5+3 yapıyorsun arkadaşım sonrası için sınırsız lisans hakkı ver bari. Tribünde oturtmak isteyen adamada mani olma. Kadroda 8 yabancı olsun

Geri
Üst Alt