Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu medyaya çıkan üstat ya allah bilir kaç oyuncu kovalıyoruz belli bir noktaya gelenler hariç medyaya isim düşmüyor gibi geliyor banaBir oyuncuya odaklandık mı gözümüz başka bir şey görmüyor gerçekten.
Sanki dünyada başka topçu yokmuş gibi tek bir adamın peşine takıldık mı yandık demektir. Sonu hep hüsranla sonuçlanıyor.
Öyle olsa Gedson yerine çoktan orta saha alınırdı. Gedson için UEFA listesine yazılmama riski bile göze alındıysa başka söze gerek yok.Bu medyaya çıkan üstat ya allah bilir kaç oyuncu kovalıyoruz belli bir noktaya gelenler hariç medyaya isim düşmüyor gibi geliyor bana
youm 7'de böyle bir haber bulamadım.Aliou Dieng için Al-Ahly kulübü, Galatasarayla 2 milyon dolarlık kiralama ve 5.5 milyon dolarlık satın alma opsiyonu konusunda anlaşmaya vardı.
Oyuncunun transferini çarşamba gününe kadar sonuçlanması bekleniyor.
(youm7.com)
Al ahlynin en iyi adami transfer olmadi demis ztnyoum 7'de böyle bir haber bulamadım.
Micky kolpacının teki renktaş. Nereden en iyisiymiş onu anlamadım. Mostafa zamanında da kolpacıydı. Mısır basınında çıkan Arapça haberleri kendi haberiymiş gibi İngilizce veriyor. Korra diye bir sayfa bir haber yapmış, onu vermiş muhtemelen.Al ahlynin en iyi adami transfer olmadi demis ztn
Youm'um haberi de burada:youm 7'de böyle bir haber bulamadım.