deniz gezer
Sarı Üye
- 12 Mayıs 2009
- 168
- 0
- 1.286
Cevap: Gece 2.30 Tombalası | Türkspor.net
gerçekten bir önlem alınsın.. çökmesin site yine
gerçekten bir önlem alınsın.. çökmesin site yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orda arkadas yaramaz yazmıstı onun kastını ben bunlardan bi halt olmaz gibisinden anladım ve espiriyle karısık bi cevap verdim he ama sözümün arkasındayım lincoln kalitesinde adam alınamıyorsa haybiye lincolnu bırakma lüksü yoktur bu takımın
lincoln kalitesinde adam almıcaksak kalsın tabi
Eğer karakterli bir Lincoln olursa kimse bırakmasın, mesela bordo maçındaki gibi olympiakos maçlarında ki gibi karakterli bir oyun oynarsa sezon boyu kalsın ama sakatım şuyum diyen bir Lincoln anında gitmelidir.
Galiba alınmayacak kadroya birkaç gelecek vaad eden genç katıp yeni sezona gireceğiz anlaşılan.Bu ssaate kadar transfer yapamadık ön eleme maçlarını sanki önemsemiyoruz!
Galiba alınmayacak kadroya birkaç gelecek vaad eden genç katıp yeni sezona gireceğiz anlaşılan.Bu ssaate kadar transfer yapamadık ön eleme maçlarını sanki önemsemiyoruz!
Lincoln bu işte daha ötesi yok zaten profesyonel olsaydı kendine baksaydı bizde işi olmazdı baba takımlarda oynardı adam diyorki sözlesmem var hadi gönder bakıyım napıcaz yani bi kamyon para verdigimiz adamı bi ton zarar ederek serbesmi bırakıcaz silmek kolay kazanmak zor eger taliblisi yoksa mecbur bi sekilde oynatıcaksın ve en üst sekilde fayda vermesini saglıyacaksın
lincoln isterse tek başına 40 gol atsın.. yine de gitsiin...
lincoln isterse tek başına 40 gol atsın.. yine de gitsiin...
yok abi Melih abi en az 1 tane yıldız alınacak diyor sürekli.2.si de olursa süpriz olmaz diyor.