# Dieumerci Mbokani Bezua

Cevap: Gece 2.30 Tombalası | Türkspor.net

gerçekten bir önlem alınsın.. çökmesin site yine

orda arkadas yaramaz yazmıstı onun kastını ben bunlardan bi halt olmaz gibisinden anladım ve espiriyle karısık bi cevap verdim he ama sözümün arkasındayım lincoln kalitesinde adam alınamıyorsa haybiye lincolnu bırakma lüksü yoktur bu takımın

Ulan bakmayacam dedim ama dayanamıyorum :D

orda arkadas yaramaz yazmıstı onun kastını ben bunlardan bi halt olmaz gibisinden anladım ve espiriyle karısık bi cevap verdim he ama sözümün arkasındayım lincoln kalitesinde adam alınamıyorsa haybiye lincolnu bırakma lüksü yoktur bu takımın

Eğer karakterli bir Lincoln olursa kimse bırakmasın, mesela bordo maçındaki gibi olympiakos maçlarında ki gibi karakterli bir oyun oynarsa sezon boyu kalsın ama sakatım şuyum diyen bir Lincoln anında gitmelidir ;).

02 31 de acıklanıcak olanıda takip edin he unutmıyalım pardondaki gibi zaten türk polisi heyecan arıyor burdada biz heycan arıyoruz:)

Eğer karakterli bir Lincoln olursa kimse bırakmasın, mesela bordo maçındaki gibi olympiakos maçlarında ki gibi karakterli bir oyun oynarsa sezon boyu kalsın ama sakatım şuyum diyen bir Lincoln anında gitmelidir ;).

Lincoln bu işte daha ötesi yok zaten profesyonel olsaydı kendine baksaydı bizde işi olmazdı baba takımlarda oynardı adam diyorki sözlesmem var hadi gönder bakıyım napıcaz yani bi kamyon para verdigimiz adamı bi ton zarar ederek serbesmi bırakıcaz silmek kolay kazanmak zor eger taliblisi yoksa mecbur bi sekilde oynatıcaksın ve en üst sekilde fayda vermesini saglıyacaksın

Galiba alınmayacak kadroya birkaç gelecek vaad eden genç katıp yeni sezona gireceğiz anlaşılan.Bu ssaate kadar transfer yapamadık ön eleme maçlarını sanki önemsemiyoruz!

yok abi Melih abi en az 1 tane yıldız alınacak diyor sürekli.2.si de olursa süpriz olmaz diyor.

Galiba alınmayacak kadroya birkaç gelecek vaad eden genç katıp yeni sezona gireceğiz anlaşılan.Bu ssaate kadar transfer yapamadık ön eleme maçlarını sanki önemsemiyoruz!

Valla en basta yazdım zaten ben yetişecegine inanmıyorum ilk elemeye zaten ilk elemeye liste vermemiz lazım yetişemiyecegine göre anca ilk iki elemeyi gecip son elemede bi liste daha veriyorsun orda hersey biter diye dusunuyorum

lincoln isterse tek başına 40 gol atsın.. yine de gitsiin...

Lincoln bu işte daha ötesi yok zaten profesyonel olsaydı kendine baksaydı bizde işi olmazdı baba takımlarda oynardı adam diyorki sözlesmem var hadi gönder bakıyım napıcaz yani bi kamyon para verdigimiz adamı bi ton zarar ederek serbesmi bırakıcaz silmek kolay kazanmak zor eger taliblisi yoksa mecbur bi sekilde oynatıcaksın ve en üst sekilde fayda vermesini saglıyacaksın

Katılıyorum,ama işte verim almak için onu karakterli oyun stiline yönlendirmesi gerekiyor teknik ekibin ve yönetimin.Eğer ki bu yapılırsa harika bir oyuncu çıkar Lincoln'den(öyle olduğunu biliyoruz). Kazanılmaya çalışılmalı sonuna kadar da zorlanmalı ama eğer ki umursamaz tavırlar sergilerse bir anda yollanmasıda çok sağlıklı ve iyi bir iş olur ;);).

lincoln isterse tek başına 40 gol atsın.. yine de gitsiin...

Demesi kolay ama klub böyle yönetilmiyor işte benim anlatmak istedigim bu.

1- Gitmiyorum bi yere dedi napıcaksın?

2- Taliplileride degerinin cok altında para veriyor veya taliplisi yok

3- Sözlesmeyi tek taraflı fesh edim serbestmi bırakıcaksın bedavaya 10-15 trilyon bayıl

:o

yok abi Melih abi en az 1 tane yıldız alınacak diyor sürekli.2.si de olursa süpriz olmaz diyor.

Melih abide hangi telde oynayacağını şaşırdı kendisi bana transfer sormayın demedi mi?Şimdi kalkmış transfer bilgisi veriyor.Bizi transferzede yaptılar bu yıl yine uyku hırsızı medya :D

Turkspor.net BSG yaa :mad:

Senderos'dan sonra soğudum ...

Dieumerci Mbokani açıklanıcak oyuncu

Obafemi Martins olabilir mi acaba bu şaklabanlar siyahi dediğine göre?

Geri
Üst Alt