# Dieumerci Mbokani Bezua

Cevap: Gece 2.30 Tombalası | Türkspor.net

Siyahi dedi de Ali Lukunku çıkmasın :D

Katılıyorum,ama işte verim almak için onu karakterli oyun stiline yönlendirmesi gerekiyor teknik ekibin ve yönetimin.Eğer ki bu yapılırsa harika bir oyuncu çıkar Lincoln'den(öyle olduğunu biliyoruz). Kazanılmaya çalışılmalı sonuna kadar da zorlanmalı ama eğer ki umursamaz tavırlar sergilerse bir anda yollanmasıda çok sağlıklı ve iyi bir iş olur ;);).

Aynı seyi diyoruz renkdas zaten ama ben biraz daha olaya romantik degil gercekci bakıyorum mesela bizim söyle bi lüksümüz olsa diegoyu veya decoyu veya oyun tarzları bunlara benzeyen bir futbolcuyu getirebiliyormusun eyvallah getir lincolne ver yolu ama getiremiyorsan elindekinide köseye atamazsın her ne olursa olsun

Sırf günü boş geçmemek için yapılan bir haber gibi ama neyse

''tek rakibiniz gs.org türkspor dün açıklanıcaktı hani resmi sitede ? siz aççıklamadan önce transfer edilmişti senderos ?''

Editör yanlışlıkla kabul etti bu mesajı herhalde :).Nasıl oldu da böyle bir mesajı yayınladılar:D.

Benimde var orda mesajım cokmu sert olmus yoksa:D

Aynı seyi diyoruz renkdas zaten ama ben biraz daha olaya romantik degil gercekci bakıyorum mesela bizim söyle bi lüksümüz olsa diegoyu veya decoyu veya oyun tarzları bunlara benzeyen bir futbolcuyu getirebiliyormusun eyvallah getir lincolne ver yolu ama getiremiyorsan elindekinide köseye atamazsın her ne olursa olsun

Aynı şeyleri düşünüyormuşuz zaten :):).Tersten anlatıyormuşuz ama :D:D:ka05:.

Evet son 10dakika :D:D.

Dieumerci Mbokani ismi için mi 2.30'u bekletiyor bunlar :D

Türkspor.net kaç saatten beri çekiyor 6 dk sonra patlayacak.

çöktüüüüüü

Bugün patlama olmaz,olsa bile hemen geçer ...

Gene yavaş yavaş çökmeye başladı bu.

Geri
Üst Alt