Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Edevletten iptal talebini yaptım bugün.

Yollarımızı şubat başı itibarıyle ayırıyoruz digiturkle.

Benim de yılbaşında bitti, uzatmadım. Bu ay 154 liradan taahhütsüz uzatmışlar aylık olarak. Ben de iptal edeceğim, hiç gerek yok. Edevletten yapayım o zaman.

Edevlette bir sekme açmışlar ona özel, digiturkun sitesindeki formu doldurup yüklüyorsun bitiyor.
Eyvallah dostum verdiğin bilgiler için çok sağol iptal talebi yaptıktan sonra takribi kaç gün içerisinde yayın kapanıyor sonra gelip decoderi alıyorlar mı benim bildiğim önceden kapattırana kadar akla karayı sectiriyorlardi şimdi bu kadar basit olması şaşırttı beni o zaman ben de iptal edeyim geçen aradılar Türksat yayinina geçiyoruz gelip çanak uydu kurulumu yapacagiz dediler ben de he tamam dedim halen gelmediler bir daha ararlarsa gerek yok iptal ediyorum diyeyim o zaman sezon zaten bitti bizim için önümüzdeki sezon da yayın ihalesini kim alır Allah bilir toplu yapı yönetiminin merkezi TV sistemine geçeyim bari hem bedava

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün aradılar, ortalama 126 liralık bir teklif yaptılar, 6 ay tüm kanallar açık. Güncel fiyat 170 lira olmuş aylık sadece sporun yıldızı paketinde.

Tabii ki reddettim.

hep isterim ya şu ülkede bir kanal olsun - hatta iki kanal şeklinde olsun ...Her şeyi versin. Avrupa lig vs.

Eurosport 1 - 2 gibi ama paralı olanı tabii.

EPL de versin, La liga'da bundesligada - motosportta versin - tenis turnuvlaarınıda. Ama yorum programı falan olmasın..pis pis yorumculara para akıtmasınlar....ona üye olunur astronomik olmadığı sürece.

S Sport o yolda gidiyor gibi aslında ama oda saadettin saran'ın değil mi ?

Geri
Üst Alt