Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.552
- 36.093
- 2.773
X tarihe kadar Y lira şeklinde.
kim alacak sence
kimisi de 1 sene devam ederler bein ile diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X tarihe kadar Y lira şeklinde.
Ben de çıkacak gibiyim şubatta bitiyor. Çok kararsızım. Gsmiz kıpırdanırsa pişman olabilirimEdevletten iptal talebini yaptım bugün.
Yollarımızı şubat başı itibarıyle ayırıyoruz digiturkle.
Ben de çıkacak gibiyim şubatta bitiyor. Çok kararsızım. Gsmiz kıpırdanırsa pişman olabilirim
Valla pek umrumda değil, kendileri çalıp oynasınlar.kim alacak sence
kimisi de 1 sene devam ederler bein ile diyor
Edevletten nasıl yapılıyor iptal talebi hemen iptal ediyorlar mı benim 6 ay daha taahhüdüm var biter bitmez çıkacağımEdevletten iptal talebini yaptım bugün.
Edevlette bir sekme açmışlar ona özel, digiturkun sitesindeki formu doldurup yüklüyorsun bitiyor.Edevletten nasıl yapılıyor iptal talebi hemen iptal ediyorlar mı benim 6 ay daha taahhüdüm var biter bitmez çıkacağım
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalan günleri izletecekler mi? Şikayet sitesinde izletmediğinde dair şikayet gördümEdevlette bir sekme açmışlar ona özel, digiturkun sitesindeki formu doldurup yüklüyorsun bitiyor.
Normalde izletmemiler ama izletmezlerse de pek umrumda değil.Kalan günleri izletecekler mi? Şikayet sitesinde izletmediğinde dair şikayet gördüm
ThanksNormalde izletmemiler ama izletmezlerse de pek umrumda değil.
Edevletten iptal talebini yaptım bugün.
Eyvallah dostum verdiğin bilgiler için çok sağol iptal talebi yaptıktan sonra takribi kaç gün içerisinde yayın kapanıyor sonra gelip decoderi alıyorlar mı benim bildiğim önceden kapattırana kadar akla karayı sectiriyorlardi şimdi bu kadar basit olması şaşırttı beni o zaman ben de iptal edeyim geçen aradılar Türksat yayinina geçiyoruz gelip çanak uydu kurulumu yapacagiz dediler ben de he tamam dedim halen gelmediler bir daha ararlarsa gerek yok iptal ediyorum diyeyim o zaman sezon zaten bitti bizim için önümüzdeki sezon da yayın ihalesini kim alır Allah bilir toplu yapı yönetiminin merkezi TV sistemine geçeyim bari hem bedavaEdevlette bir sekme açmışlar ona özel, digiturkun sitesindeki formu doldurup yüklüyorsun bitiyor.
Neye güvenerek bu teklifi yapıyorlar? Seneye ellerinde mi kalacak ihale!Bugün aradılar, ortalama 126 liralık bir teklif yaptılar, 6 ay tüm kanallar açık. Güncel fiyat 170 lira olmuş aylık sadece sporun yıldızı paketinde.
Tabii ki reddettim.
Bilmem sence neye?Neye güvenerek bu teklifi yapıyorlar? Seneye ellerinde mi kalacak ihale!
korsana hayırbu mecralara para vermeyelim
hiphop sever misin
azer, kurtoğlu mu paso ?
Bilmiyorum. Saf yakalamaya mi çalıştılar acaba?Bilmem sence neye?