Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Beinconnect 74 TL ye her şeyi izliyorum valla değecek gibi

Ben dekoder vs. uğraşmak istemeyenlerdenim. Zaten çoğunlukla PC'de takılıyorum. Aynı şekil düşünenlere bein connect'in web, cep ve tablette izlenen paketini öneririm. 30sn civarı geriden gelme hariç hiçbir defosu yok.

Bein connect sezonluk tarife baktım da aylık 99 tl fazla geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

edit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bein connect sezonluk tarife baktım da aylık 99 tl fazla geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok değil aslında. 77 lira olmuş Netflix. Ki içerikleri sindirdiysen izlenmiyor bile boşa para her ay. En son ne zaman bise izledim hatırlamıyom mesela Netflix den. Ama ödeniyor her ay.

GscimbomMobile

Beinconnectte tek gs macları olan pakette smart tv yok. Connectten Tum ligleri 99 a almak mı mantıklı, decoder alıp sade gs macları mı(ne kadar tam bilmiyom da en son 89 du)
Connectin smart tv appi sac baş yoldurur mu

Beinconnectte tek gs macları olan pakette smart tv yok. Connectten Tum ligleri 99 a almak mı mantıklı, decoder alıp sade gs macları mı(ne kadar tam bilmiyom da en son 89 du)
Connectin smart tv appi sac baş yoldurur mu
yoldurmaz arda iyidir. uydu yayını gibi değil ama görüntü takıntılıysan kutu gs maçları al. ben tüm maçlar connect tercih ederdim ama. benim arkadasa beğendiremiyorum connecti. illa kutu alıcam bu sene diyo napyıosan yap dedim artık en son :d beni görüntü tatmin ediyo o cam gibi görüntü istiyor.

yoldurmaz arda iyidir. uydu yayını gibi değil ama görüntü takıntılıysan kutu gs maçları al. ben tüm maçlar connect tercih ederdim ama. benim arkadasa beğendiremiyorum connecti. illa kutu alıcam bu sene diyo napyıosan yap dedim artık en son :d beni görüntü tatmin ediyo o cam gibi görüntü istiyor.

Sıkıntı su oturup da fb nin bjk nin maclarını izlemem. Sadece ikisi oynarsa izlerim. Onun için 99 vermek sacma gerci neye vermiyoz da orası ayrı mevzu. Sadece gs macları smart tv ozelliği olsaydı dakika dusunmez alırdım.

Sıkıntı su oturup da fb nin bjk nin maclarını izlemem. Sadece ikisi oynarsa izlerim. Onun için 99 vermek sacma gerci neye vermiyoz da orası ayrı mevzu. Sadece gs macları smart tv ozelliği olsaydı dakika dusunmez alırdım.
eskiden vardi da kaldırdılar. fark çok yok arda sen bilirsin gene. kutu ücreti fazladır bu arada o fiyat çok makul duruyor.

Eski üyeler, decoder üyeliği olanlar bu sene ne kadar ücret ödeyerek sözleşme yenilediler?

Geri
Üst Alt