- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Fenerbahçe maçlarını izlemediğim zamanlar huzursuz oluyorum. Hele o hafta biz onlardan önce oynamış ve 3 puanı almışsak.Ligin diğer maçlarını izlemiyorum desem yeridir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe maçlarını izlemediğim zamanlar huzursuz oluyorum. Hele o hafta biz onlardan önce oynamış ve 3 puanı almışsak.Ligin diğer maçlarını izlemiyorum desem yeridir.
Fenerbahçe maçlarını izlemediğim zamanlar huzursuz oluyorum. Hele o hafta biz onlardan önce oynamış ve 3 puanı almışsak.
89 TLBabamları arayıp 94 lira demisler. Al bence dedim daha ucuza alan yoktur ins. Pedere mahçup olmayalım
Her sey dahil mi
Evet film dizi içindeHer sey dahil mi
Eski üye uzun pazarlıklar sonucu 89 TL ye tüm maçları almış. Ben 119'dan aşağı inemedim. Kapatıyorum.Tek Galatasaray maçları mi 89 TL
Ben de çok eski üyeyim ama daha düşmediler anlamadım. 3 Ekim'de kapanıyor 10 yıllık üyeliğim.Eski üye uzun pazarlıklar sonucu 89 TL ye tüm maçları almış. Ben 119'dan aşağı inemedim. Kapatıyorum.
69 ve 89a alanlar oldu geçen ay. Tüm maçlar.Babamları arayıp 94 lira demisler. Al bence dedim daha ucuza alan yoktur ins. Pedere mahçup olmayalım
sporda sinema ve bazı belgesel kanalları yok süper paket al tüm kanallar olsun. belgesel olarak en iyi platform.Tivibu'ya üye olacaktim da spor paketinde yine sinema kanallari filan var mi?
@Murat Kara
@Vasfi Vural
Sırf belgesel için bile alınırsporda sinema ve bazı belgesel kanalları yok süper paket al tüm kanallar olsun. belgesel olarak en iyi platform.
Sinema kanallarında çok bir şey bekleme renktaşTivibu'ya üye olacaktim da spor paketinde yine sinema kanallari filan var mi?
@Murat Kara
@Vasfi Vural