Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.755
- 90.410
- 5.003
@Emre Zeytinli Geçen seneye göre daha ucuz diyor. Bence alınabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Zeytinli Geçen seneye göre daha ucuz diyor. Bence alınabilir.
25 yıllık üyeyim, para ödediğime şükretsinler.Ben de istiyorum napmam lazım
İptalle mi yoksa lige erken gel mevzusu muGeçen sene ilk 4 ay 89, sonraki 8 ay 179’du. Yıllık toplamda 1800 TL’ye mal olmuştu
Bu sene kredi kartıyla 12 taksit’te aylık 120 TL’ye yeniledim. Yıllık 1400 küsüre mal oluyor, geçen seneye göre epey uygun
Kadın önce 289 gibi bir teklif sundu, bir arkadaşın 169’a anlaştığını söyledim. O yeni üyelikler için dedi, ben de o zaman iptal edeyim sonra talep oluşturayım böyle saçma şey olur mu vs. dedim. Kontrol sağlıyoruz dedi, 2 dakika sonra kk ile aylik 120’ye teklif getirdiİptalle mi yoksa lige erken gel mevzusu mu
İptalsiz aradın yaniKadın önce 289 gibi bir teklif sundu, bir arkadaşın 169’a anlaştığını söyledim. O yeni üyelikler için dedi, ben de o zaman iptal edeyim sonra talep oluşturayım böyle saçma şey olur mu vs. dedim. Kontrol sağlıyoruz dedi, 2 dakika sonra kk ile aylik 120’ye teklif getirdi
25 yıl mı benden büyük lig Tv geçmişin25 yıllık üyeyim, para ödediğime şükretsinler.
Geçen sene ilk 4 ay 89, sonraki 8 ay 179’du. Yıllık toplamda 1800 TL’ye mal olmuştu
Bu sene kredi kartıyla 12 taksit’te aylık 120 TL’ye yeniledim. Yıllık 1400 küsüre mal oluyor, geçen seneye göre epey uygun
Güldürüyon beni25 yıl mı benden büyük lig Tv geçmişin
EXXEN fiatlarını masaya yatıralım.
İyi fiyat almışsın. Ben de babamlarda olduğu için evde hep TOD (DigiturkPlay, BeinConnect) kullanıyordum. Bu sene 149TL, 12 ay taksitle eve kutu ile bağlattım.Kadın önce 289 gibi bir teklif sundu, bir arkadaşın 169’a anlaştığını söyledim. O yeni üyelikler için dedi, ben de o zaman iptal edeyim sonra talep oluşturayım böyle saçma şey olur mu vs. dedim. Kontrol sağlıyoruz dedi, 2 dakika sonra kk ile aylik 120’ye teklif getirdi
Acura nasıl göz yumayacağız? Geceleri bunu düşünmekten kafada saç kalmadı.şanlı ekibimizin maçlarını en ii şartlarda izlemeliyiz ahbert.
2 senedir sıkıntısız izliyorum ben. TV'de çok izlemedim ama Smart TV'de problem yaratıyorsa bilemem. TV'ye çok bakmayan, dekoder vs. uğraşmak istemeyenlere öneririm.Genel olarak TOD baya sıkıntılı diyorlar. Açıkçası alıp almama konusunda çekincelerim var.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konudan çıkış yapalımEXXEN fiatlarını masaya yatıralım.