Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.809
- 20.496
- 2.193
Acun Ilıcalı'ya Survivor çekmesi için gerekli kaynağı vereceğiz gibi duruyorEXXEN fiatlarını masaya yatıralım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun Ilıcalı'ya Survivor çekmesi için gerekli kaynağı vereceğiz gibi duruyorEXXEN fiatlarını masaya yatıralım.
Acun Ilıcalı'ya Survivor çekmesi için gerekli kaynağı vereceğiz gibi duruyor
Hayri abiiiialacam valla qatarlı ortaklara para veriozda acun ağbiye vermiyelim mi![]()
Acun fenerden Allahyar'ın %50'sini 4.50 m euro'ya almıştı tıpkı Mesut Özil transferinde de yüklü bir miktarın altına girmesinden de paraların nereye gittiğini net olarak anlayabilirizEXXEN fiatlarını masaya yatıralım.
Ardımıza yerli ve milli kurumları alalımalacam valla qatarlı ortaklara para veriozda acun ağbiye vermiyelim mi![]()
yedikGeçen sene ilk 4 ay 89, sonraki 8 ay 179’du. Yıllık toplamda 1800 TL’ye mal olmuştu
Bu sene kredi kartıyla 12 taksit’te aylık 120 TL’ye yeniledim. Yıllık 1400 küsüre mal oluyor, geçen seneye göre epey uygun
GS için gözümü yumup Exxen üyeliği açtım valla ben de. 2 sezon önce alternatif yayınlar felaketti. Selcuk melcuk gibi betçilerle uğraşacağıma Survivor fonlarım ne yapayım.
Yazıklar olsun.GS için gözümü yumup Exxen üyeliği açtım valla ben de. 2 sezon önce alternatif yayınlar felaketti. Selcuk melcuk gibi betçilerle uğraşacağıma Survivor fonlarım ne yapayım.
Paranın yolculuğuGS için gözümü yumup Exxen üyeliği açtım valla ben de. 2 sezon önce alternatif yayınlar felaketti. Selcuk melcuk gibi betçilerle uğraşacağıma Survivor fonlarım ne yapayım.
Yazıklar olsun.
Paranın yolculuğu
Sen -> acun -> hull city -> fener
Bein connect fiyatı mı buAcele edip enflasyon var diye 195'ten yenilemiştim, dün kardeşim için aradım Lige Erken Gel kampanyası ile 149'dan yeniledik Digiturk'ü...
Uydu.Bein connect fiyatı mı bu
Acun ağbinialacam valla qatarlı ortaklara para veriozda acun ağbiye vermiyelim mi![]()