Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Geçen sene ilk 4 ay 89, sonraki 8 ay 179’du. Yıllık toplamda 1800 TL’ye mal olmuştu

Bu sene kredi kartıyla 12 taksit’te aylık 120 TL’ye yeniledim. Yıllık 1400 küsüre mal oluyor, geçen seneye göre epey uygun

Geçen sene ilk 4 ay 89, sonraki 8 ay 179’du. Yıllık toplamda 1800 TL’ye mal olmuştu

Bu sene kredi kartıyla 12 taksit’te aylık 120 TL’ye yeniledim. Yıllık 1400 küsüre mal oluyor, geçen seneye göre epey uygun
İptalle mi yoksa lige erken gel mevzusu mu

İptalle mi yoksa lige erken gel mevzusu mu
Kadın önce 289 gibi bir teklif sundu, bir arkadaşın 169’a anlaştığını söyledim. O yeni üyelikler için dedi, ben de o zaman iptal edeyim sonra talep oluşturayım böyle saçma şey olur mu vs. dedim. Kontrol sağlıyoruz dedi, 2 dakika sonra kk ile aylik 120’ye teklif getirdi

Erken almak avantajli mi? Ben hep son 1 - 2 gun aliyordum

Kadın önce 289 gibi bir teklif sundu, bir arkadaşın 169’a anlaştığını söyledim. O yeni üyelikler için dedi, ben de o zaman iptal edeyim sonra talep oluşturayım böyle saçma şey olur mu vs. dedim. Kontrol sağlıyoruz dedi, 2 dakika sonra kk ile aylik 120’ye teklif getirdi
İptalsiz aradın yani

İyi fiyat almışsın. Ben de babamlarda olduğu için evde hep TOD (DigiturkPlay, BeinConnect) kullanıyordum. Bu sene 149TL, 12 ay taksitle eve kutu ile bağlattım.

TOD'da görüntü 20-30 sn'ye geriden geliyor. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama geçen sene 75TL x 12 şeklinde ödeme yapmıştım. TOD düşünenler alabilir TV'den izleme özelliği ile iş görüyor ama kutu fiyatlarını uygun getirirseniz eve de alabilirsiniz. Öyle alırsanız BeinConnect özelliği ile istediğiniz yerden de izleyeme devam edebiliyorsunuz.

Geri
Üst Alt