Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Sadece Gs taraftar paket kullanıcısıydım, fiyatların uçması sebebiyle e-devlet üzerinden iptal talebi oluşturdum. 24 saat içerisinde aradılar, 1 yıllık süper lig ve Avrupa liglerinin tamamı olacak şekilde, 1818 tl bir yıllık toplam fiyat üzerinden paketimi yenilettim. Aylık 151.50 tl’ye denk geliyor ki, tüm maçlarında dahil olduğunu düşününce oldukça iyi rakam bence.

multinet kullanıyorsanız kampanyalar kısmında yıllık s sport kampanyası var. içine girince kod veriyor uygulama

289'a düsüyor yıllık paket s sport'ta

bende "MTNYILLIK" kodu var ama sanki herkese açık gibi. muhtemelen sizde de geçerlidir almak isteyen deneyebilir

NBA, UFC falan izliyorum diye alıyordum SSport. Elemeler orada, diğer maçlar Exxen'de olayı saçmalık ama. Exxen Avrupa haklarını aldım diyorsa bu elemeleri de vermeliydi. İfb'li kalpazanlar. :düdük:

Iki ay icin sarana 60 tl vermek yerine acura 300 tl vermeyi tercih edecek GS sevdalıları görüyorum. Su bile alinamayan 60 tlye GSmizin 6 avrupa macini izleyecek olmayi bu kadar dert etmeyi hava sıcaklıklarının vücuda yaptığı etkiye bagliyorum.

D-Smart olmasında kim oluyorsa olsun adamlardan o derece bıktım sonunda kurtulduk gibi gözüküyor ya da adamlar battı para ödeyemeyecekleri için izin verdiler.

Onu bende biliyorum da o hariç piyasa içinde en uygunu :asd:
inanma birader beni dolandırdı bu murat. komisyon alıyo kesin siteden benim yayın ne zaman donsa buna mesaj atıyorum gelen cevap ben 4k izliyorum bende sıkıntı yok kanks yav :D

inanma birader beni dolandırdı bu murat. komisyon alıyo kesin siteden benim yayın ne zaman donsa buna mesaj atıyorum gelen cevap ben 4k izliyorum bende sıkıntı yok kanks yav :D
O siteden çoğu kişi izliyo burdan da izleyenler var tek sende oluyo bu sıkıntı :D Ya da adamları ayar ettin sana 1 gıcıklık yapıyolar :D Hem ben nerden tanıyayım adamları da komisyon alayım :D

Geri
Üst Alt