- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
musterı hızmetleri yokDeprem zamanında ki yayınlarda sorun yoktu. Bunların müşteri hizmetleri nasıl?
mail attım düzeltırsenız alayım dıye maile cevap yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musterı hızmetleri yokDeprem zamanında ki yayınlarda sorun yoktu. Bunların müşteri hizmetleri nasıl?
Tarayıcı da sorunsuz çalışsın da koyayım uygulamasınamusterı hızmetleri yok
mail attım düzeltırsenız alayım dıye maile cevap yok
tvde ızlenmıyorTarayıcı da sorunsuz çalışsın da koyayım uygulamasına
Evet televizyonla ilgili bayağı şikayet var. Genelde telefon ve bilgisayardan izlediğim için Smart TV seçeneğini tercih etmedim.tvde ızlenmıyor
Muhtemelen bir durum uyumsuzluğa sebebiyet veriyor. Farklı marka bir cihaza uygulamayı yükleyip oradan izleyebilme şansın var ise bir denemek lazım, eğer stabil çalışıyor iste muhtemelen bir şeyler hatayı tetikliyor olmalı diye düşünüyorumSorun uygulama ile ilgili... Telefonla tarayıcılar üzerinden sorunsuz şekilde izliyorum. @Ata B. Oğuz
TV'de hangi hatayı veriyor, yayın mı donuyor yoksa izlenmiyor mu komple?tvde ızlenmıyor
bein 1 de karıncalanma oluyor sadeceTV'de hangi hatayı veriyor, yayın mı donuyor yoksa izlenmiyor mu komple?
Bir ara bakayım o halde, uzun süredir hiç TV'de izlemedim. Duruma göre TOD ile devam ya da tamam diyeceğim bakalım. Teşekkürler ağabey bilgilendirme içinbein 1 de karıncalanma oluyor sadece
diger kanallarda sorun yok
buda son hafta macta oldu simdide devam ediyor bugun baktım

kampanya yapmışlar daha fazla ödeyen eski aboneler tepkili tabiŞu an bein sitesinde aylık 149 TL diyor. Benim anlamadığım konu şu. Ben Ocak ayında sorduğum zaman bana 225 lira demişlerdi. Bu nasıl oluyor
avrupa maçları için ne yapacağız admirimGüncel fiyat en son 349 liraydı, 149 yeni üyeliklerde geçerli normalde.
349 da 419a çıkacak yakın zamanda.
Acayip fiyatı varmış Exxen’in. 12 ay taahhüt vermeyip taahhütsüz 4-5 ay falan almayı planlıyorum, başka fikri olan varsa beni de taglesin yawavrupa maçları için ne yapacağız admirim
Benim 1 fikrim var da o da yasaklı burada reis yavAcayip fiyatı varmış Exxen’in. 12 ay taahhüt vermeyip taahhütsüz 4-5 ay falan almayı planlıyorum, başka fikri olan varsa beni de taglesin yaw
Bu soruya cevabımavrupa maçları için ne yapacağız admirim
olurDalga mı geçiyon ulan?avrupa maçları için ne yapacağız admirim
acun ile işbirliği here we goDalga mı geçiyon ulan?
@Hayri Cund dan üyelik işlemleri ilgili bilgi alabilirsin.acun ile işbirliği here we go![]()