Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Sorun uygulama ile ilgili... Telefonla tarayıcılar üzerinden sorunsuz şekilde izliyorum. @Ata B. Oğuz
Muhtemelen bir durum uyumsuzluğa sebebiyet veriyor. Farklı marka bir cihaza uygulamayı yükleyip oradan izleyebilme şansın var ise bir denemek lazım, eğer stabil çalışıyor iste muhtemelen bir şeyler hatayı tetikliyor olmalı diye düşünüyorum :unsure:

bein 1 de karıncalanma oluyor sadece

diger kanallarda sorun yok

buda son hafta macta oldu simdide devam ediyor bugun baktım
Bir ara bakayım o halde, uzun süredir hiç TV'de izlemedim. Duruma göre TOD ile devam ya da tamam diyeceğim bakalım. Teşekkürler ağabey bilgilendirme için :hat:

Ben de 129 lira ful paket aldım.(Avantajlı Süper Lig Paketi -Super Lig+Spor Extra+Eğlence Paketi)
Geçen sezon Smart TV'den de mobil uygulama üzerinden de bilgisayardan da izledim, sorun yoktu.Bir maçta çökmüştü sistem.Eğer nette ve bağlantı hızında sorun yoksa (Fibernet alt yapısı+50 mb hiz var) düşünmeden alın,her zaman her yerde takip etme şansınız olur.Dönem içinde fiyatlar uçar bu enflasyon ile

Şu an bein sitesinde aylık 149 TL diyor. Benim anlamadığım konu şu. Ben Ocak ayında sorduğum zaman bana 225 lira demişlerdi. Bu nasıl oluyor

Güncel fiyat en son 349 liraydı, 149 yeni üyeliklerde geçerli normalde.

349 da 419a çıkacak yakın zamanda.

Geri
Üst Alt