Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Sporun yıldızı paketi için 450 TL teklif ediyorlar. Önümüzdeki sezon için daha uyguna yenileyen var mı?

Kutulu her şey dahil 949 TL yenileme ücreti istiyorlar bende taahhüdüm Eylül sonunda bittiği için bekliyorum. Sizin rakamlar niye böyle düşük ?

Digitürk üyeliğini bitirme kaydı verdiğimden beri 80 defa aranıp 299/aydan (standard tv paketi) "ilk 5 ay" 75 TL lere kadar düşürmüşlerdi geçen Mayıs başında. 3 ay yaz zaten bir halt yok - 2 ay için indirim diyorlardı güya.

sallamadım direkt kapattım digitürkü

TOD'da maçları izliyordum - farklı aile bireyin numarası ile kaydettim çünkü Digitürk uydu aboneliğin varsa, o kişi TOD'a üy olamıyor (çakallığa gel) . Digiturk'ü bitirdim - ama hala uydu abonesi görünüyor gibi kendi adıma açamıyorum.

neden bu kadar rezalet hizmet var ülkede ya

Tamamını limitten düşüp aylık çekiyor
Hatirlayamamistim , heralde gecen sene ben cat diye odemeisim tasit gibi odemedim hic(agustosa kadar vaktim varda zam gelir o zamana su aralar yapmak en mantiklisi sezondan sezona gibi).

O zaman taksitli oduyorsun bir nevi iste. Iyi bari

Hatirlayamamistim , heralde gecen sene ben cat diye odemeisim tasit gibi odemedim hic(agustosa kadar vaktim varda zam gelir o zamana su aralar yapmak en mantiklisi sezondan sezona gibi).

O zaman taksitli oduyorsun bir nevi iste. Iyi bari
Aynen taksitli

12 ay 418 TL + 3 ay hediye

15 ay 334 TL ye geliyor

Uzatmak istemedim ilk tekliflerinde kabul ettim

Geri
Üst Alt