Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.848
- 71.461
- 4.918
Bizim ölücülüğümüz konusundaki fikirlerin?Olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ölücülüğümüz konusundaki fikirlerin?Olabilir
GS Parada 349 Tl kampanyası vardıSporun yıldızı paketi için 450 TL teklif ediyorlar. Önümüzdeki sezon için daha uyguna yenileyen var mı?
Yeni üyelere özelmiş o kampanyaGS Parada 349 Tl kampanyası vardı
Onu baz alarak indirim yaptırırsın ya yenilemiyorum de geçYeni üyelere özelmiş o kampanya
Mesaj geldi banada simdi yenile diye. Aynı 329 vermisler.
direkt 3948 TL yi mi çekiyor 12 aya bölerek mi ? (gerçi sende niye 349 anlamadım ama bende 329 görünüyor )349dan 15 ay uzattık
3 ay nasıl verdiler349dan 15 ay uzattık
Tamamını limitten düşüp aylık çekiyordirekt 3948 TL yi mi çekiyor 12 aya bölerek mi ? (gerçi sende niye 349 anlamadım ama bende 329 görünüyor )
Hatirlayamamistim , heralde gecen sene ben cat diye odemeisim tasit gibi odemedim hic(agustosa kadar vaktim varda zam gelir o zamana su aralar yapmak en mantiklisi sezondan sezona gibi).Tamamını limitten düşüp aylık çekiyor
Aynen taksitliHatirlayamamistim , heralde gecen sene ben cat diye odemeisim tasit gibi odemedim hic(agustosa kadar vaktim varda zam gelir o zamana su aralar yapmak en mantiklisi sezondan sezona gibi).
O zaman taksitli oduyorsun bir nevi iste. Iyi bari
İnternet dahil mi sadece tv mi?Kutulu her şey dahil 949 TL yenileme ücreti istiyorlar bende taahhüdüm Eylül sonunda bittiği için bekliyorum. Sizin rakamlar niye böyle düşük ?
3 ay nasıl verdiler