Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Beyler o +3 ayin tercumesi su:

Sen simdi avantajli aldim diyorsun.

Bugun aldiniz diyelim 1 haziran 2026 ya kadar 12 ay, sonra 1 eylule kadar 3 ay, ilk ayi promosyon gibi oluyor lig basladiginda. Yaz ayinda abarti icerik yok, hediye basiyorlar orayi

Agustosta zam bastiklari icin 15 ayin sonunda pahaliya aliyorsun. 15 ay varken gene haziranda alirsan adam sana zaten hedeflediginde satis yapmis oluyor.

@Hakan Kuzu nun soylemiyle: +3 YEM

15 aylik toplam 4800’e anlastim
12 ay x 399

+3 ay da zaten yaza denk geliyor

Bana üç ay hediye muhabbeti ile aylık 351 TL teklif ediyorlar. Toplam 5200 falan oluyor 12 ay taksit ile ödeme imkanı veriyorlar

Tod 329 diyodu. Şimdi 299 tum ligler tum maclar

Modüllü üyelik kullanan var mı? Sıkıntı oluyor mu? Dekoder istemiyorum. 3 yıldır tod dan devam ediyorum bu yıl modullu uyelik mi alsam diye dusunuyorum. Tod dan memnunum hic donma takılma olmadı. tek sıkıntı 25 saniye geriden geliyor tvde

Modüllü üyelik kullanan var mı? Sıkıntı oluyor mu? Dekoder istemiyorum. 3 yıldır tod dan devam ediyorum bu yıl modullu uyelik mi alsam diye dusunuyorum. Tod dan memnunum hic donma takılma olmadı. tek sıkıntı 25 saniye geriden geliyor tvde

Farkı ne knk

Geri
Üst Alt