- 23 Ocak 2019
- 22.391
- 28.914
- 2.183
CV oluştururken yazacak bir şey bulamazsın da ıvır zıvır aklına ne gelirse yazarsın ya onun gibi olmuşMaçlar filan önemli değilde en çok işaretli yer beni cezbetti.Ekli dosyayı görüntüle 290997

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CV oluştururken yazacak bir şey bulamazsın da ıvır zıvır aklına ne gelirse yazarsın ya onun gibi olmuşMaçlar filan önemli değilde en çok işaretli yer beni cezbetti.Ekli dosyayı görüntüle 290997
Nereye aynı fiyat üstad? Full+full TOD paketi aylık 200 liraya aldım.350tl uydu bağlattım süper yıldız paket. tod nerdeyse aynı para.
buraya gelip gool diye 1dk önceden spoiler vereyim de gör farkı jdlksalkjda
buraya gelip gool diye 1dk önceden spoiler vereyim de gör farkı jdlksalkjda
dostum sen giderken ben gelıyordum
Aynen aynendostum sen giderken ben gelıyordum
Nasil yaptin? Yeni üyelikmi?350tl uydu bağlattım süper yıldız paket. tod nerdeyse aynı para.
Aynen. Seneye biraz daha mücadele edeyim o zamanKutu var bende uydu dedigin o degil mi ?
Üstad kulaklığı tak. Oral Sevmez'i engelle. Yayın gecikmesine karşı kesin çözüm.Ödeme ekranındayım, alayım mı almayayım mı dostlar![]()
Benim son BeinConnect deneyimim pek de güzel değildi dediğim gibi, o zaman aylık 99₺'ye almıştım yarım yıllık bir paketi. Hala aynı kalitedeyse bulaşmayayım. 20 saniyeye kadar kabulüm![]()
Yeniledikten sonra ekran görüntüsü at da caps veya video bileyeyim.299 tl den tod paketımı yenileyecegım
4 gun sonra yenılecegım dostumYeniledikten sonra ekran görüntüsü at da caps veya video bileyeyim.
eski üyeliği varsa yüksek çıkabilir bende var hala teklif@Vasfi Vural Hanım da babasına alacaktı da teklif kısmında göremedik bunu. Bitti mi bu? o da eski hesap, yeni hesap açsak görür müyüz bu teklifi![]()
İnternet falan yoksa 949 ödüyorsan seni biraz dolandırıyorlar renkdaş. Hemen iptal etSadece TV her gün mesaj çekiyorlar 3 günde bir de arıyorlar.