- 3 Temmuz 2012
- 134.980
- 81.626
- 5.198
kod mu verıyorlarDostlar, hepsiburada attığım linkten çok daha makula geliyor TOD, kendi sitesinden almayın yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kod mu verıyorlarDostlar, hepsiburada attığım linkten çok daha makula geliyor TOD, kendi sitesinden almayın yaw
güzelim onda da smart tv yok be. Tv den izleyip pc den aynı anda foruma yazmaca işi lazım bize.Dostlar, hepsiburada attığım linkten çok daha makula geliyor TOD, kendi sitesinden almayın yaw
Smartlı olanı da var abigüzelim onda da smart tv yok be. Tv den izleyip pc den aynı anda foruma yazmaca işi lazım bize.
Evet kodu giriyosun yıllık plan hesaba geliyor direktkod mu verıyorlar
100 tl daha ucuz gıbıEvet kodu giriyosun yıllık plan hesaba geliyor direkt
yup ben oradan alıyorum, sorun da olmadı hiç100 tl daha ucuz gıbı
ben toddan 299 alacagımyup ben oradan alıyorum, sorun da olmadı hiç
Neden yaw sjdsjdben toddan 299 alacagım
![]()
güzelim onda da smart tv yok be. Tv den izleyip pc den aynı anda foruma yazmaca işi lazım bize.
nası yaptn bunu dostumTOD full paket şu an aylık 199₺, hala devam ediyormuş
Bugün TOD'un kendi sitesinden bunu aldım
Ekli dosyayı görüntüle 291053
Vasfi de ben de gün içinde paylaşmıştık;nası yaptn bunu dostum
bana 329 a verıyorlarVasfi de ben de gün içinde paylaşmıştık;
Hesabınıza girdikten sonra hesap detaylarından "Sana Özel" bölümünde kampanya var, oradan alabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 291054
Yükleniyor…
www.todtv.com.tr
Mevcut abonelik varsa görünmüyorbana 329 a verıyorlar
500-600 lira oynatıyor siteyle bu hmm.
ayın 17sinde bıtıyor abonelik o zaman görünür heraldeMevcut abonelik varsa görünmüyor
Mevcut aboneliğiniz yoksa TOD daha uygun kampanya teklif ediyor. Hesabınızı kontrol edin mutlaka500-600 lira oynatıyor siteyle bu hmm.
Vasfi de ben de gün içinde paylaşmıştık;
Hesabınıza girdikten sonra hesap detaylarından "Sana Özel" bölümünde kampanya var, oradan alabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 291054
Yükleniyor…
www.todtv.com.tr
Benim temmuzun sonu gibi bitiyor, bekleyeyim mi hepsiden yenileyeyim mi emin olamadım şimdi, mevcut paketi hepsiden almıştımMevcut aboneliğiniz yoksa TOD daha uygun kampanya teklif ediyor. Hesabınızı kontrol edin mutlaka
arasım receble aynı benimki de mevcut devam eden abonelikten dolayı 329 dan veriyorMevcut aboneliğiniz yoksa TOD daha uygun kampanya teklif ediyor. Hesabınızı kontrol edin mutlaka