Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.659
- 106.354
- 4.738
Arkadaşlara yapılan indirimi sen finanse etcen sanırım renktasBana aylık 949 TL fiyat biçiyorlar (kutulu) sizin rakamlar benim rakam arasında dağlar kadar fark var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlara yapılan indirimi sen finanse etcen sanırım renktasBana aylık 949 TL fiyat biçiyorlar (kutulu) sizin rakamlar benim rakam arasında dağlar kadar fark var.
150 tlye butun kanalları izliyorsam senin sayende rts sagolasinBana aylık 949 TL fiyat biçiyorlar (kutulu) sizin rakamlar benim rakam arasında dağlar kadar fark var.
Ekibe hoş geldin. Eymen'e teşekkürlergeçen sezon 3948₺ bayıldığım tod paketini bu yıl aylık 199₺’ye bağladık ho
Ekli dosyayı görüntüle 291461
geçen sezon 3948₺ bayıldığım tod paketini bu yıl aylık 199₺’ye bağladık ho
Ekli dosyayı görüntüle 291461
yalnız gspara 350 lira muhabbeti devam ediyor sanırım
toda 300 yerine uydu mu bağlatsam diyorum kararsızım
Ya senin pakette bi sıkıntı var ya da seni kopartıyorlar. İptal et yav aylık 950 Tl olur muBana aylık 949 TL fiyat biçiyorlar (kutulu) sizin rakamlar benim rakam arasında dağlar kadar fark var.
@Recep Burukişten arkadaşın eski tod üyeliği vardı onun üzerinden bu seneyi de 12*199 yeniledik sağolsun kardeşim
hala 299 gösteriyo
@Oral Sevmez maç günleri gol haberini 30 saniye gecikmeli verme şansın var mı üstat
Ona göre birkaç arkadaşla toplu indirimden yararlanacağız tod alıp
199 a uydu verıyorlar henuz bekletıyorum
işten arkadaşın eski tod üyeliği vardı onun üzerinden bu seneyi de 12*199 yeniledik sağolsun kardeşim
199 ekibine hoşgeldin