Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Ağabeyim de kullanıyor çok memnun... Bana da irtibat numarası verdi aslında ama babam kullanmayı beceremez diye şeeyetmiyorum, alıştı uzun yıllardır DigiTurk'e, şimdi onu anlat filan... Mecburen katlanıyorum fiyatına.

Yoksa evde salonda izlediğim maç sayısı yılda 3 filandır. Babam çok izliyor ama, sabah başlar maç izlemeye hafta sonu.
Favori kanallarını toparlarsın bir araya hepsini izler. Akıllı tv varsa uygulama ile birlikte çok güzel ve rahat şekilde izleyebilir. Normal tv kumandası ile kullanabilir. Kesinlikle tavsiye ederim. Internetin hızlı olması lazım biraz. Hoş 10.mb ev İnterneti ile kullanıyorum bir kez bile sorun yaşamadım. UHD ve 4K olarakta izledim.

Tek dezavantajı yayının 2 dk falan geç gelmesi. Hiç sorun olmuyor ama.

Favori kanallarını toparlarsın bir araya hepsini izler. Akıllı tv varsa uygulama ile birlikte çok güzel ve rahat şekilde izleyebilir. Normal tv kumandası ile kullanabilir. Kesinlikle tavsiye ederim. Internetin hızlı olması lazım biraz. Hoş 10.mb ev İnterneti ile kullanıyorum bir kez bile sorun yaşamadım. UHD ve 4K olarakta izledim.

Vallahi teklifi kabul ettim imzaladık yani dijital olarak, dur bakalım sezon sonuna doğru üstüne cız çekerim cayma bedeli filan da umrumda değil.
2 dk geriden gelsin ne olacak ya. Donmuyorsa problem yok.
Teşekkürler öneri için.

TOD teklifleri ne hale geldi bakan var mi , osi isi oldu gibiyse zammi koklerler henuz yapmamislarsa

Ağabeyim de kullanıyor çok memnun... Bana da irtibat numarası verdi aslında ama babam kullanmayı beceremez diye şeeyetmiyorum, alıştı uzun yıllardır DigiTurk'e, şimdi onu anlat filan... Mecburen katlanıyorum fiyatına.

Yoksa evde salonda izlediğim maç sayısı yılda 3 filandır. Babam çok izliyor ama, sabah başlar maç izlemeye hafta sonu.

Baban Cimbom old boys tayfadan sanırım
images

Adamlarda hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti diye bir şey yok 20 seneye yaklaştı aralıksız kullandım ama yeni gelen biri 4'de 1'i hatta 5'de 1'ine üye oluyor.

Daha büyük sıkıntı kendi kendilerine taahhüt'ü bitirmişler haber dahi vermiyorlar faturaya direk yansıyor en son bu göseldeki fiyata yakın olacaktı sinirlenip müşteri hizmetlerini aradım oradan iptal bölümüne geçtim 6 ay 500 TL kalan 12 ay 1000 TL'ye denkleştirdim.

Seneye muhtemelen iptal edip gidip başka birinin üstünden yeni üye olur tekrardan ucuza denk getiririm.

Uzun yıllardır kullanıyorum ama 24 Mbps yetmemeye başladı. Yükselttim mecburen önümüzdeki sezon için 200'e.

10 Mbps ile iyi bile izlemişsin. Geç gelsin n'olacak ayrıca kaliteli hizmet sonuçta.

Geçen senelerden tecrübe eğer tod kullanıyorsanız hemen yenileyin temmuz sonu gibi iyi zam yapıyorlar. Ben iki hafta önce gecen sene ücretinden yeniledim. 299 TL 12 ay taksit. Web mobil vs her şeyde izlenen. Süper lig premier lig lig 1 hepsi var. Geçen sene 15 20 maç premier lig izlemişimdir. Yani yenileme işini hemen yapın

Geçen senelerden tecrübe eğer tod kullanıyorsanız hemen yenileyin temmuz sonu gibi iyi zam yapıyorlar. Ben iki hafta önce gecen sene ücretinden yeniledim. 299 TL 12 ay taksit. Web mobil vs her şeyde izlenen. Süper lig premier lig lig 1 hepsi var. Geçen sene 15 20 maç premier lig izlemişimdir. Yani yenileme işini hemen yapın
Bu arada kesinlike standart teklif degil. Herkese fakrli seyler var. Ben 329 a aldim BANA OZEL teklif diye.

2 gun sonra standart teklifi 299 yaptilar.

Burda 199 a baglayanlar oldu.

Sacmasapan

Uzun yıllardır kullanıyorum ama 24 Mbps yetmemeye başladı. Yükselttim mecburen önümüzdeki sezon için 200'e.

10 Mbps ile iyi bile izlemişsin. Geç gelsin n'olacak ayrıca kaliteli hizmet sonuçta.
10 mbps ile tek bir donma yada sorun yaşamadım. Hatta beinsportsu HD 50 fps izliyorum hiç sorun yaşamadım. Normalde ev kirasına dahil internet hızı bu. Telefonda sınırsız olunca, ev int hızını yükseltmeye gerek duymadım hiç.

Vallahi teklifi kabul ettim imzaladık yani dijital olarak, dur bakalım sezon sonuna doğru üstüne cız çekerim cayma bedeli filan da umrumda değil.
2 dk geriden gelsin ne olacak ya. Donmuyorsa problem yok.
Teşekkürler öneri için.
O malum tvyi alır ve denersen, geçmişte ödediğin faturalar için bir duvar kenarına çömelir, uzaklara dalar, pişmanlıklar yaşasın cidden çok kaliteli ve ucuz olan insanı mutlu eden bir hizmet. TV den, telefondan, tabletten de izleyebiliyorsun daha nolsun

O malum tvyi alır ve denersen, geçmişte ödediğin faturalar için bir duvar kenarına çömelir, uzaklara dalar, pişmanlıklar yaşasın cidden çok kaliteli ve ucuz olan insanı mutlu eden bir hizmet. TV den, telefondan, tabletten de izleyebiliyorsun daha nolsun

Bahsettiğin platformu öğrenebilir miyim

20 seneye yaklaştı aralıksız kullandım ama yeni gelen biri 4'de 1'i hatta 5'de 1'ine üye oluyor.

Özellikle şu kısım beni enayi gibi hissettiriyor her seferinde. :D Normalde hiç takılmam ve ne ödediğimi de bilmem yani, ama bu başlık sayesinde insanların 100 liraya maç izlediğini gördüm, keşke bedava izleseler de, ben niye 10 katı veriyorum :D

Sevindim vallahi ne kadar az öderseniz o kadar iyi yav. Aklıma geldi arayım iptal etmek istiyorum filan diyeyim de, yüreğim kaldırmadı lanet olsun dedim. :D

İki hafta önce iptal talebi verdim 500 lira fesih bedeli çıkardılar sonra iptali geri çektim şimdi ne arayan var ne sms atan :asd: :asd:

Fiyatlari aylık 50 euro civarına çekmeleri lazim.

Geri
Üst Alt