- 29 Ocak 2011
- 45.931
- 17.412
- 2.748
normalde bu paket 299 tl 3500 liraya geliyor ona da baktım bundan uyguna bulamayız artıkBana da gelmiş![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normalde bu paket 299 tl 3500 liraya geliyor ona da baktım bundan uyguna bulamayız artıkBana da gelmiş![]()
Alıyorum ben de abi şimdinormalde bu paket 299 tl 3500 liraya geliyor ona da baktım bundan uyguna bulamayız artıkbir eksisi 4k yokmuş da ben sorun etmedim onu.
Ilk abonelik içinmişBana normal digiden 499 tl teklif geldi.
Dün de 0850 ile başlayan numaradan 299 tl geldi.
0850 diginin mi yoksa bulgar karıları mıdır?
Var mı öyle no?
4k yayın yok öncelikleYayın kalitesi nasıl, yayın çok geriden geliyor mu? Alınır mı sizce?
Ben de bunlar çıkmıyorda 259 çıkıyor. Anlaşılan @Recep Buruk ‘a saplamışlarYeni Teklifleri aktif etmişler
Ekli dosyayı görüntüle 297983
en fazla 10 saniye çok fark yokYayın kalitesi nasıl, yayın çok geriden geliyor mu? Alınır mı sizce?
Ben de bunlar çıkmıyorda 259 çıkıyor. Anlaşılan @Recep Buruk ‘a saplamışlar
@Ata B. Oğuz dolandırıldıkkYeni Teklifleri aktif etmişler
Ekli dosyayı görüntüle 297983
Normal tv de izliyorsun.Bu TODD bütün yayınları mı kapsıyor yoksa Bein mi sadece? aylık kişiden kişiye mi değişiyor?
yukarıda vasf ın görselde 299 diyor şimdi ben baktım 349 diyorNormal tv de izliyorsun.
Farkli fiyat olayi tamamen sacmalik. Uyduyu anlarim ederim, uyelik suren vs farkederde. Bu fix paket sonucta.
17 sene uyeydim bir kere bile bana boyle teklifler gelmedi uyduda. Sonunda kapatirken biraz indirdiler ettilerde kafaya koymustum cikmaya ayri
Bana SANA OZEL de 329 cikti.yukarıda vasf ın görselde 299 diyor şimdi ben baktım 349 diyor