Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Bana geçen hafta 2 defa tod için 199 tl fiyat sms yolladılar. SMS deki linke tıklayınca fiyat farklı çıkıyordu. Bu durumu canlı desteğe yazdım. Birazda zorladım açıkçası sonra kayıt oluşturdular. Kayıtta bi yanlışlık yok size indirim tanımlanmamış diye mesaj yolladılar. 2 gün sonra bi bakayım dedim oda ne süper dolu paket 349 tl den 199 tl olmuş.
Sözün kısası canlı desteğe bi kayıt bırakın belki fiyatta indirim yaparlar

Arkadaslar ozellikle ucuz tarifelere dikkat edin..Gecen aralik iptal dilekcesi sonrasi 199 dan tekrar anlasma yaptik..Bu haysiyetsizler meger sadece 6 ay hediye vermis sporun yildizini film kanallari falan acik ama ..Bizim maci kacak izledim olayi anlamadim basta sistemsel sorun sandim sonra musteri hizmetlerine ulasinca ortaya cikti ...

Ne konustugumu cok iyi biliyorum ..aradim dedim " ben 12 yillik uydu kullanicisiyim ayni paketi almisim surekli sizce 6 ayligina hediye alma ihtimalim var mi ? " ..Kadin hak verdi bana ses kayitlarini inceleyip donecegiz dedi bir bok cikmayacagini dusundugum icin degistirelim dedim..Guc bela 299luk uydulu teklif ayarladik..
Bu itlerle cok dikkatli konusun hatta mumkunse ses kaydi alin..Ben ne konustugumdan eminim ayni paket devam edecek dendi ama geriye donuk inceleme vs beklemek istemedim zaten musteri hizmetlerine kac gundur zor ulasabildim 1 saat beklemisimdir baglanmak icin..
Adamlar aleni dolandiricilik yapti bana el mahkum isi uzatmadim

tivibu show tüm avrupa liglerini almışlar la ligada yayınlanıyor

Geri
Üst Alt