- 27 Ocak 2010
- 139.076
- 105.346
- 5.648
değilsin Üstadben ayda 109 lira ödüyorum. buranin tek enayisi ben miyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değilsin Üstadben ayda 109 lira ödüyorum. buranin tek enayisi ben miyim

Üstad bu maç için mecburen 100tl aylık maç paketi almayı düşünüyordum. Senin kampanya daha iyiymiş beinconnect sitesinde var mıTek maç satın alayım derken baktım kampanya varmış. Üzerine burada gördüm. Aylık 20 TL nereye vermiyoruz. Aldım gitti anasını satayım. Link peşinde koşmayız bari![]()
Paylaşımı bir önceki sayfada yapmıştım. Bir önceki sayfaya gidin ve paylaşmış olduğum link üzerinden alabilirsiniz. Bu pakete tüm lig maçları dahil.Üstad bu maç için mecburen 100tl aylık maç paketi almayı düşünüyordum. Senin kampanya daha iyiymiş beinconnect sitesinde var mı
LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad bu maç için mecburen 100tl aylık maç paketi almayı düşünüyordum. Senin kampanya daha iyiymiş beinconnect sitesinde var mı
LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hata veriyor, bitirdiler galibaEkşi'den bir eleman vermiş, şu bağlantıdan gördüm:
https://www.beinconnect.com.tr/satinal?r=notification-teklif88
hata veriyor, bitirdiler galiba![]()
Tamamdır aldım şimdi. Teşekkür ederimÇıkış yapıp baktım var gözüküyor hala.
170 liraya bein connect aldım almaz olaydım. Kötü futbol üstüne hakemlerin eyyamı derken aldığıma pişman oldum.Bugün aradılar yenileme için.
Dedim yabancı sınırı, GS düşmanlığı falan yordu uzatmayacağım bu sefer kapatıcam dedim.
Haklısınız, teklifimizi sunacaktık dedi yok gerek yok dedim.
Kadının sesi üzgüne döndü, iyi günler deyip kapattık.
değilsin Üstad
X tarihe kadar Y lira şeklinde.seneye yayını kimin alacağı belli değil uzatma teklifi nasıl oluyor bilen var mı