Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

hep isterim ya şu ülkede bir kanal olsun - hatta iki kanal şeklinde olsun ...Her şeyi versin. Avrupa lig vs.

Eurosport 1 - 2 gibi ama paralı olanı tabii.

EPL de versin, La liga'da bundesligada - motosportta versin - tenis turnuvlaarınıda. Ama yorum programı falan olmasın..pis pis yorumculara para akıtmasınlar....ona üye olunur astronomik olmadığı sürece.

S Sport o yolda gidiyor gibi aslında ama oda saadettin saran'ın değil mi ?
Hocam Eurosport pratikte paralı bir kanal.

S Sport evet Saran'ın.

Nasıl yani? 2022-2023 sezonu yeni ihale sonucu belli olacak. Senin dediğin durumun olması için ya bu ihale uzayacak ya da bir senelik ihale ki bu imkansız.

İhale şartnamesi bile hazır değil, 1 sene opsiyon kullandırmaları çok olası.

Süper Lig yayın ihalesi mevcut yayıncı kuruluşla 2021-2022 sezonu sonunda sona eriyordu. Yeni yayın ihalesiyle ilgili bekleyiş de sürüyor. Herkesin aklında birçok soru yer alırken, sıcak bir de gelişme yaşandı.

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a mevcut rakamı iyileştirerek "2 sezon daha devam edelim" talebinde bulundu. Yayıncı kuruluş beIN SPORTS ise kulüplerin "sözleşmeyi uzatalım" teklifini reddetti.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un önerilen rakamları kabul etmediği ve Türkiye pazarından çıkmasının gündeme geldiği iddia edildi.

Kulüp Birliği'nin teklifi!

Kulüpler Birliği'nin beIN SPORTS'a yaptığı teklifin şu şekilde olduğu öğrenildi:

"2022-2023 sezonu için 3 milyar 750 milyon TL. 2023-2024 yılı için ise 3 milyar 750 milyon TL + Tefe-Tüfe üzerinden artış talebi"

Süper Lig kulüplerinin bu sezon yayıncı kuruluştan aldığı rakam ise 2 milyar 675 milyon TL olduğu belirtiliyor.

Yayın ihalesi ne zaman yapılacak?

TFF Başkanı Nihat Özdemir konuyla ilgili yakın zamanda bu açıklamayı yapmıştı...

"Kasım, aralık ve ocak içinde ihaleyi sonlandıracağız. Bir paketleme olacak. Danışma kurulu çalışmalar yapıyor. Çok yakın zamanda bir araya geleceğiz. Sürecin ne olacağını, 3 yıllık mı 5 yıllık mı yapalım, buna bakacağız. Bunun artı ve eksileri olabilir. Bunun kararını verip ilanımızı yapacağız, ne kadar çok talep gelirse o kadar etkili olacağına, kulüplerimize o kadar fayda getireceğine inanıyorum. Türkiye'deki ve dünyadaki ekonomik şartlar nedeniyle burada nasıl bir rakam çıkacağını tahmin etmenin zor olacağını düşünüyorum. İnşallah iyi bir rakamla bu işi sonlandıracağız. 2022-2023 sezonundan itibaren yeni yayıncı kuruluşla yolumuza devam edeceğiz"

Mehmet Demirkol ne demişti?

Fanatik yazarlarından Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'nin YouTube kanalında yayınlana Oyna Devam programında daha önce konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Süper Lig'in yeni yayın ihalesinde farklı şirketlerin ortak bir yayıncılık sağlayabileceğini belirten Demirkol, "Önümüzdeki dönem için ise kaçak yayınlar konusunda devlet adım atacak. Gelecek yılın Süper Lig yayınlarını tek bir yerde görmeyebiliriz. 2-3 şirket olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi de aktaran Demirkol, "Acun ile konuştum. Aldığım izlenim bence lige de girecek. Bana ‘TV 8’i aldığımda da yapamazsın’ diyorlardı ve yapacağım' dedi. Aldığım izlenim bence lige de girecek. Onun izlenimini aldım" demişti.

Yakup Çınar - Fanatik Özel

Genel ve özel şartnameleri içeren dokümanı, satış bedeli olan 150 bin lirayı duyurulan banka hesabına ödeyerek TFF Mali İşler Direktörlüğünden teslim alabilecek.

maaşallah

Mehmet Demirkol'un bahsettiği tek şirket olmayabilir kısmı mantıklı gelsede uygulanışı nasıl olacak ?

toplam 3 ayrı platform ve tarifeyle mi millet izleyecek hepsini isterse. yoksa bu 3 şirket tek platformun kurulumunda eşit paya mı sahip olacak

Bugün yine aradılar.

Sezon sonuna kadar maçlar açık 20 lira, kalan aylarda baz paket 40 lira dediler.

Ucuz bayağı ama reddettim.

532 tarafından 4 kere arandım

Geri
Üst Alt