- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Kabul edecek gibisin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul edecek gibisin![]()
kale yıkıldıYine aradılar son teklif.
Ortalama 20 lira.
Sezon sonuna kadar GS beleş, üstüne bir Anadolu takımı beleş, ADSyi seçtim. Mart ortasına kadar tüm maçlar hediye.
6 ay film dizi hediye.
Kabul ettim yoruldum artık.
Her kabul etmeyişimde biraz daha geliştirdiler tekliflerini, artık ayıp oluyor gibi hissettimkale yıkıldı![]()

Köpek çekince değerli olma kuralı her konuda geçerli yav. Çok ilginç.Yine aradılar son teklif.
Ortalama 20 lira.
Sezon sonuna kadar GS beleş, üstüne bir Anadolu takımı beleş, ADSyi seçtim. Mart ortasına kadar tüm maçlar hediye.
6 ay film dizi hediye.
Köpek çekince değerli olma kuralı her konuda geçerli yav. Çok ilginç.
Yine aradılar son teklif.
Ortalama 20 lira.
6 ay film dizi hediye.
uygun gözüküyor. pazarlıkla daha da aşşağı çekilir.Az once digiturk'ten aradilar
İlk 4 ay 89 TL
Sonraki 8 ay 179 TL
Süper lig, ingiltere ligi, almanya ligi dahil + yıl sonuna kadar film kanalları açık
Geçen seneye göre hemen hemen aynı, bu enflasyonda bedava bu fiyatlar
Yayın ihalesini alamazsak herhangi bir yaptırım olmadan ücretsiz bir şekilde cayma hakkınız bulunuyor dedi, büyük ihtimalle yayin ihalesi kesinleşince arttıracaklar fiyatları
çok gider yaptıysan aramazlar. bi kere indirim yapsınlar diye kapatacağım blöfü yaptık, hiç ısrar etmedi kadın nası isterseniz dedi ve kapadı aboneliği.Önceki sene aylık 12x100 şeklinde Sporun Yıldızı verdiler. Geçen ay iki kez aradılar ama istemedim, bakalım bu ay ararlar umarım.
149 TL ye geliyor ortalama aylık - genede ucuz değil açıkçası o kadarda ligin kalitesi düşünülünce - en azından EPL var.Az once digiturk'ten aradilar
İlk 4 ay 89 TL
Sonraki 8 ay 179 TL
Süper lig, ingiltere ligi, almanya ligi dahil + yıl sonuna kadar film kanalları açık
Geçen seneye göre hemen hemen aynı, bu enflasyonda bedava bu fiyatlar
Yayın ihalesini alamazsak herhangi bir yaptırım olmadan ücretsiz bir şekilde cayma hakkınız bulunuyor dedi, büyük ihtimalle yayin ihalesi kesinleşince arttıracaklar fiyatları
Hem süper lig hem premier lig var, 210 tl normal 2 sene önce 100 tlye anlaşmıştım ki premierligde yoktu, 2 senede 100 de100 den fazla enflasyon olmuştur.Ayın 18'inden sonra aylık 210 TL olacak diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum ama bayiler böyle söylüyormuş müşterilere
Zaten birkac aydir inanamiyordum nasıl böyle uygun teklif verdiklerine, geçen sene ile fark yoktu arada, hatta daha ucuz teklif alanlar bile oldu geçen seneden, 1 senede yüzde 80 enflasyon farkı var, adamlar hala aynı fiyattan veriyordu. Büyük ihtimal bayinin dediği doğru, 210'dan satışa çıkar gibi yarından sonra