Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Ayın 18'inden sonra aylık 210 TL olacak diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum ama bayiler böyle söylüyormuş müşterilere

Zaten birkac aydir inanamiyordum nasıl böyle uygun teklif verdiklerine, geçen sene ile fark yoktu arada, hatta daha ucuz teklif alanlar bile oldu geçen seneden, 1 senede yüzde 80 enflasyon farkı var, adamlar hala aynı fiyattan veriyordu. Büyük ihtimal bayinin dediği doğru, 210'dan satışa çıkar gibi yarından sonra
Geçen yıldan az para ödeyecekler kulüplere bu yıl.

Mhye bağlanmaya çalışıyorum 3e bas 5e bas diye yönlendiriyor hırbolar

Ayın 18'inden sonra aylık 210 TL olacak diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum ama bayiler böyle söylüyormuş müşterilere

Zaten birkac aydir inanamiyordum nasıl böyle uygun teklif verdiklerine, geçen sene ile fark yoktu arada, hatta daha ucuz teklif alanlar bile oldu geçen seneden, 1 senede yüzde 80 enflasyon farkı var, adamlar hala aynı fiyattan veriyordu. Büyük ihtimal bayinin dediği doğru, 210'dan satışa çıkar gibi yarından sonra
18 temmuz mu?

Digiturk EPL ve CL'yi geri aldı sanırım ? Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçını Bein Sports verecekmiş. AL ne durumda ? Yıl başında gidişatımız çok kötü olduğu için kapatıyordum digiturk'ü MT değilde yetkili birisi aradı hem tüm spor kanallarını hem dizi, film kanallarını 39 TL'ye açtı. Ben de çok şaşırdım ama müşteri kaybetmemek için sanırım. Bakalım yeni teklif ne olacak.

Beinconnect nası alan var mı? Taraftar paketinde 49 tl diyor. Ama tum macların oldugu pakette altta smart tv ekleyebiliyosun ama taraftar pakednde yok. Web cep tablet diyor. Tvden tarayıvıdan girip izleniyo mu acaba web kısmına dahil olup. Verimli olur mu donma sorunu falan nası acaba kullanan var mı?

Beinconnect nası alan var mı? Taraftar paketinde 49 tl diyor. Ama tum macların oldugu pakette altta smart tv ekleyebiliyosun ama taraftar pakednde yok. Web cep tablet diyor. Tvden tarayıvıdan girip izleniyo mu acaba web kısmına dahil olup. Verimli olur mu donma sorunu falan nası acaba kullanan var mı?
ben TV yi full beinconnecten izliyorum odamda laptoptan - salonda dizi izleniyor akşamları genelde.

sorun hiç yaşamadım - tek olayı web üzerinden olduğu için 15-20 saniye gecikme olabiliyor bazen

dfgdfgdf.png

3 x 89 : 267
209 x 9 : 1881

12 ay : 2148 TL
aybaşı ortalama = 179 TL demektir

edit: bu da taraftar paketi imiş

dfgdfgdf.webp

3 ay x 89 = 267
9 ay * 119 = 1071
toplam 12 ay = 1338

ay başı ortalaama = 111.5 TL

Geri