Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

sadece GS maçı ilzeyecksen taraftar paketi fena değil ama onda da avrupa ligleri izleyebilyor musun diger kanllarda ...EPL 'de var ya artık digiturkte
Ben Gs dışında az maç izlerim ya. Yemişim premieri bilmem neyi. Olsa bi da şampiyonlar ligi izlemek isterdim o kadar. Ama elzem değil. Taraftar paketi cazip duruyor

Beinconnect yıllık 250 lira derse devam ederim. Yoksa pas

Ben Gs dışında az maç izlerim ya. Yemişim premieri bilmem neyi. Olsa bi da şampiyonlar ligi izlemek isterdim o kadar. Ama elzem değil. Taraftar paketi cazip duruyor
valla emin olamıyorum - benim maçlara baktığım yer hiçte fena değil. aylık total aboneliklerde/faturalarda cazip diye diye kabarma var hafif - üzerine bunu koyar mıyım emin değilim. temmuz sonunu görelim bakalım transferde ne kadar gaz olucam 2. kamp kafası

bütün mecraları aylık 20ye falan izliyorum dileyene yardımcı olurum

(yutuptan)

Yav arkadaşlar 2 sorum var: Ben beinconnectten çıkınca bir kampanya çıktı karşıma

şu şekilde :

dfhg.png

dghfjg.png

Yani tüm maçlar olan 65 TL lik bir durum var , ben ailemden birnin maili ile üye olsam (ben paketlere bakınca bana taraftar 159 tüm maçlı olna 209 yapıştırıyor ama hesaptan çıkınca bu fiyatları sunuyor yeni üyeye) - webden bu fiyatalra izleyebilecek miyim yani attım annemin adına senelik üyelik yapsam.

ikinci sorum , abimde almanya bunu görmüş sordu bana: Almanya'da bunu alsam izleyebilir miyim diye ? bilen eden var mı yurtdışında olupta bu şekilde alıp izleyebilen ? (VPN gerektirir mi vs vs )

^^ üstteki konu ile ilgili aradım digiturkü dedim böyle böyle 15+ senedir üyenizim , bana 209

ama o uydu üyeliği dedi...

başka biri adına üyelik açıp oradan aylık 65 tl ye Süper lig maçlarını izlersiniz sıkıntısız dedi

Yav arkadaşlar 2 sorum var: Ben beinconnectten çıkınca bir kampanya çıktı karşıma

şu şekilde :

Ekli dosyayı görüntüle 169782

Ekli dosyayı görüntüle 169783

Yani tüm maçlar olan 65 TL lik bir durum var , ben ailemden birnin maili ile üye olsam (ben paketlere bakınca bana taraftar 159 tüm maçlı olna 209 yapıştırıyor ama hesaptan çıkınca bu fiyatları sunuyor yeni üyeye) - webden bu fiyatalra izleyebilecek miyim yani attım annemin adına senelik üyelik yapsam.

ikinci sorum , abimde almanya bunu görmüş sordu bana: Almanya'da bunu alsam izleyebilir miyim diye ? bilen eden var mı yurtdışında olupta bu şekilde alıp izleyebilen ? (VPN gerektirir mi vs vs )
Fb veya instagramdan girmemişsindir umarım buraya . Beinconnect.com.tr harici heryer dolandırıcı.

Fb veya instagramdan girmemişsindir umarım buraya . Beinconnect.com.tr harici heryer dolandırıcı.
yok ya beinconnecttten - kendi hesabımdan çıkış yapıncada gördüm kampanyayı - adamları da aradım.

hatta üyeliği yaptım tüm sezon 65 TL aylık - (tabi laptop vs den izliyorum - smart tv için +10 TL istenirse)

normalde 209 istiyorlar Uydu bağlantılı üyelikte, saçmalık yani

^^ üstteki konu ile ilgili aradım digiturkü dedim böyle böyle 15+ senedir üyenizim , bana 209

ama o uydu üyeliği dedi...

başka biri adına üyelik açıp oradan aylık 65 tl ye Süper lig maçlarını izlersiniz sıkıntısız dedi
net yayını uydu yayınından daha uygun tabi uydudan bi 10-15 saniye gecikme oluyo sadece ben bein connect kullanıyorum memnunum

net yayını uydu yayınından daha uygun tabi uydudan bi 10-15 saniye gecikme oluyo sadece ben bein connect kullanıyorum memnunum
abi nolcak 10 saniye geç görürüm aman link çalışmıo site bloke oldu diyeceğime... 65 Tl tüm maçlar için baya uygun fiyat, TV 209 anasını satayım güya üyeye ayrıcalık olması gerekirken. adam kendi dio hocam aileden birini bul üye yap devam et diye :D zaten TV yi hep laptoptan izliorum arkda

Geri
Üst Alt