Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

O siteden çoğu kişi izliyo burdan da izleyenler var tek sende oluyo bu sıkıntı :D Ya da adamları ayar ettin sana 1 gıcıklık yapıyolar :D Hem ben nerden tanıyayım adamları da komisyon alayım :D
arkadaşlar muratın lafına kanmayın kendisi komisyonculuk yapıyor. ben muroya güvenip 3 arkadaşıma aldırdım hepsi bana sövüyor dolaylı olarak murata giriyor onlar.

Biraz önce TOD aldım senelik 129 tlx12 müthiş fiyat son gün 25 temmuz galiba

arkadaşlar muratın lafına kanmayın kendisi komisyonculuk yapıyor. ben muroya güvenip 3 arkadaşıma aldırdım hepsi bana sövüyor dolaylı olarak murata giriyor onlar.

Kaç defa maç esnasından fotoğraf attım sana :D
eae991e6162fb7379db1089649f10c7e0874d70d.png

Bu 3 arkadaşına tavsiye etme muhabbetinden bana hiç bahsetmemişti.Serhan'a sordum demedin bana böyle 1 şey diye.O da dedi ki yayını ortak 1 şekilde 3 arkadaş aldık dedi.Tek kişilik olan yayınlara en fazla 1 kişi girebilir maçı falan filan izleyebilir.Boş yere dolandırıcı diyerek benim günahımı alıyomuş bu yav :D Mantığa ters herkeste yayının çalışıpta Serhan da çalışmadığı :D Daha öncesinde ise dedim ki adamlardan nude mi istedin ne yaptın da yayınlara giremiyosun demiştim :D

Todd kullanan arkadaşlar bir sorum olacak

kaç dakikalık gecikme yaşanıyor maçlarda

İnternet bağlantım 100 mb

Fiyat uygun geldi belki işine yarayan olabilir telefondaki adam bugün son günü dedi

IMG_4701.webp

0850 346 73 73

Çanağa gerek yok bildiğim kadarıyla doğru mu? Dekoder ve kurulum ücretli mi?

Geri
Üst Alt