Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Ben maçları evde izlersem şampiyon falan olamayız. Zalgiris maçında da test ettim. Ne zaman evde izlesem puan kaybı...

Ben tod aldım da bunun max çözürlüğü 1280 mi?Büyük ekranda pixel pixel görünür o full hd bari yapsalar şunu

tod tv 15 gündür var bende.. google tv uygulaması berbat ötesi..
maçtan 1 saat önce hazırlanın uygulamayı açın..
eğer başarılı olur da uygulama açılırsa (10 seferin 6-7sinde açabiliyor uygulamayı) tekrar giriş yapın.
telefonu al eline karekodla aktive et ya da kodla giriş yap.
giriş yaptın, şimdi televizyonunu cihaz olarak bir daha kaydet. her seferinde istisnasız..
iğrenç menünün içinde yolunu bul.
maçı aç, yayın gelmesini bekle. gelince de şükret, ses aç kapa dışında bi daha dokunma...

Bedava yaptıklarında tod u android tv ye kurduğumda görüntü kalitesi baya kötüydü ve takılma çok oluyordu. Şuan nasıldır bilmem

Ben arayıp 159 TL olan tarifeyi istiyorum dedim, bana o yeni üye olacak olan kişiler için geçerli dediler, bende iyi o zaman iptal etmek istiyorum dedim kapattım telefonu. 5 dakika sonra arayıp 159 TL olan tarifeden devam ettirdiler. Yani adamlar kitleyebilirsek yüksek fiyattan kitleyelim kafasındalar eğer iptal edicem derseniz 159 TL'lik olandan devam ettiriyorlar.

Yeni üyelik almaya gerek yok, iptal başvurusu yapıp genel müdürlük aradığında bu kampanyadan faydalanmak istediğini söyleyeceksin.
Valla ben müşteri hizmetleri ile konuştum iptal edip yeni kampanyadan yararlanmak istiyorum dedim. Bana dedikleri iptal den sonra 3 ay boyunca aynı eve kurulum paket fln verilmiyor dedi.

Geri
Üst Alt