- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
Aradım sordum binanın çanağı varsa yeterli diyor bence uygun fiyat yaHep aynı muhabbet, geldiklerinde para tırtıklayacak bişi illaki bulurlar rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradım sordum binanın çanağı varsa yeterli diyor bence uygun fiyat yaHep aynı muhabbet, geldiklerinde para tırtıklayacak bişi illaki bulurlar rengim
Kurulum ücretsiz dediÇanağa gerek yok bildiğim kadarıyla doğru mu? Dekoder ve kurulum ücretli mi?
mackolik bildirimini kapatıyorsun maç izlerken , evi pencereyi kahveye yakınsa kapadeneme fırsatım olmadı ama tod çok geriden geliyor diyorlar doğrumu
mackolik bildirimini kapatıyorsun maç izlerken , evi pencereyi kahveye yakınsa kapa
internet hızına göre 30-40 saniye felan
İptal ettikten sonra 3 ay aynı eve kurulum yapmiyolarmisMevcut üyeler de iptal başvurusu yapıp yararlanabilir.
Yeni üyelik almaya gerek yok, iptal başvurusu yapıp genel müdürlük aradığında bu kampanyadan faydalanmak istediğini söyleyeceksin.İptal ettikten sonra 3 ay aynı eve kurulum yapmiyolarmis
o zaman süper bro, ama şu çanak muhabbeti can sıkıyor. binada var mı yok mu emin olmak lazım@Mehmet BİLİCİOĞLU bi arkadaşım bağlatmış herhangi bi ek ücret almamışlar abi
Nasıl anlarız olup olmadığınıo zaman süper bro, ama şu çanak muhabbeti can sıkıyor. binada var mı yok mu emin olmak lazım
Ben maçları evde izlersem şampiyon falan olamayız. Zalgiris maçında da test ettim. Ne zaman evde izlesem puan kaybı...
çatıya çıkcan sallandırcan kendisi aşağı doğruNasıl anlarız olup olmadığını
Valla ben müşteri hizmetleri ile konuştum iptal edip yeni kampanyadan yararlanmak istiyorum dedim. Bana dedikleri iptal den sonra 3 ay boyunca aynı eve kurulum paket fln verilmiyor dedi.Yeni üyelik almaya gerek yok, iptal başvurusu yapıp genel müdürlük aradığında bu kampanyadan faydalanmak istediğini söyleyeceksin.