Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Yalnız bu dönem baya yeni abonelik yaptılar çevremden biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu denicemBen arayıp 159 TL olan tarifeyi istiyorum dedim, bana o yeni üye olacak olan kişiler için geçerli dediler, bende iyi o zaman iptal etmek istiyorum dedim kapattım telefonu. 5 dakika sonra arayıp 159 TL olan tarifeden devam ettirdiler. Yani adamlar kitleyebilirsek yüksek fiyattan kitleyelim kafasındalar eğer iptal edicem derseniz 159 TL'lik olandan devam ettiriyorlar.
Babam yöneticiçatıya çıkcan sallandırcan kendisi aşağı doğru
valla onu bende bilmiyorum giren çıkan dairelerden biri daha önce yapmış mıdır yapmamış mıdır . yönetici felan varsa sormak lazım . digitürke sormuştum ben biz göremiyoruz dedi
Yok arabadaNerde izliyorsun rtas stat?
Beinconnect in yeni hali internet yayini.Bu tod ne beyler
Bana da aynısı oldu.ilk aradığım kampanya yeni üyelere yönelik dedi kapattım.ikinci kez bağlandığımda durumu anlattım ikiletmeden işleminizi yapıyorum dedi 5dk hemen hallettik.Ben arayıp 159 TL olan tarifeyi istiyorum dedim, bana o yeni üye olacak olan kişiler için geçerli dediler, bende iyi o zaman iptal etmek istiyorum dedim kapattım telefonu. 5 dakika sonra arayıp 159 TL olan tarifeden devam ettirdiler. Yani adamlar kitleyebilirsek yüksek fiyattan kitleyelim kafasındalar eğer iptal edicem derseniz 159 TL'lik olandan devam ettiriyorlar.
Müşteri hizmetleri öyle der, dediğimi yaparsan o teklifi alırsın.Valla ben müşteri hizmetleri ile konuştum iptal edip yeni kampanyadan yararlanmak istiyorum dedim. Bana dedikleri iptal den sonra 3 ay boyunca aynı eve kurulum paket fln verilmiyor dedi.
Müşteri hizmetleri öyle der, dediğimi yaparsan o teklifi alırsın.
30 liraya izledim geçen sene sadece Galatasaray’ı.
Eskiden digiturk eutelsat uydusunu kullanıyordu üstad o nedenle her apartmanda o yöne bakan çanak bulunmadığından ekstra çanak kurma işi daha fazlaydı. 1 yıl önce ise digiturk eutelsat ı tamamen terketti,tüm yayınları türksata geçti. Bir evde/apartmanda çanak varsa bir tanesi mutlaka türksata dönüktür o nedenle artık ekstra çanak kurma işi olmuyor pek.Kurulum falan ücretsiz yav aldıktan 2 gün sonra 10 dkda halledip gitti adam. Bulunduğunuz binada herhangi bir çanak anten varsa yeterli
10 sene önce Digiturk kullanırken kendileri digiturk çanağı falan getirip ayrıca kurmuştu sistem ilerlemiş artık
Dediğini yapiyorum müdür. İptal islemini başlattimMüşteri hizmetleri öyle der, dediğimi yaparsan o teklifi alırsın.
30 liraya izledim geçen sene sadece Galatasaray’ı.
Ben bıraktım todu bir türlü izliyorum. Zorda kalırsam alirim
Ben maçları evde izlersem şampiyon falan olamayız. Zalgiris maçında da test ettim. Ne zaman evde izlesem puan kaybı...