Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Ben arayıp 159 TL olan tarifeyi istiyorum dedim, bana o yeni üye olacak olan kişiler için geçerli dediler, bende iyi o zaman iptal etmek istiyorum dedim kapattım telefonu. 5 dakika sonra arayıp 159 TL olan tarifeden devam ettirdiler. Yani adamlar kitleyebilirsek yüksek fiyattan kitleyelim kafasındalar eğer iptal edicem derseniz 159 TL'lik olandan devam ettiriyorlar.
Bunu denicem

Ben arayıp 159 TL olan tarifeyi istiyorum dedim, bana o yeni üye olacak olan kişiler için geçerli dediler, bende iyi o zaman iptal etmek istiyorum dedim kapattım telefonu. 5 dakika sonra arayıp 159 TL olan tarifeden devam ettirdiler. Yani adamlar kitleyebilirsek yüksek fiyattan kitleyelim kafasındalar eğer iptal edicem derseniz 159 TL'lik olandan devam ettiriyorlar.
Bana da aynısı oldu.ilk aradığım kampanya yeni üyelere yönelik dedi kapattım.ikinci kez bağlandığımda durumu anlattım ikiletmeden işleminizi yapıyorum dedi 5dk hemen hallettik.
mevcut üyeler mhyi arasın yönlendirmeden iptal birimine bağlanın.kabul eden birine ulaşana kadar deneyin.

Geçen yıl tod kullandım 15-20 sn geriden geliyodu, o çok dert değil de. Deplasmandaki Konya maçında bi 30 dk maçı izleyemedik, sisteme giriş yapamadık bildiğin, herkeste aynı sorun oldu bu arada bireysel bir durum değildi. Onun dışındaki maçlarda derbiler dahil donma, takılma yaşamadım.Bir de tod da maç yayınlarında çözünürlüğü 720p veriyorlardı malesef,bu sene değişir mi bilemem. Uydu yayınında 1080p geçiyor da ne kadar kaliteli o da tartışılır da yine de söyliyim dedim. Aradaki fiyat farkı da bariz fazla değil, aylık 30 tl olunca uydu üyeliği aldım ben de geçen hafta. Ben kutu vs uğraşamam diyen için de tod alınır yani alınmaz değil tercihinize kalmış.

Valla ben müşteri hizmetleri ile konuştum iptal edip yeni kampanyadan yararlanmak istiyorum dedim. Bana dedikleri iptal den sonra 3 ay boyunca aynı eve kurulum paket fln verilmiyor dedi.
Müşteri hizmetleri öyle der, dediğimi yaparsan o teklifi alırsın.

30 liraya izledim geçen sene sadece Galatasaray’ı.

Kurulum falan ücretsiz yav aldıktan 2 gün sonra 10 dkda halledip gitti adam. Bulunduğunuz binada herhangi bir çanak anten varsa yeterli
10 sene önce Digiturk kullanırken kendileri digiturk çanağı falan getirip ayrıca kurmuştu sistem ilerlemiş artık

Kurulum falan ücretsiz yav aldıktan 2 gün sonra 10 dkda halledip gitti adam. Bulunduğunuz binada herhangi bir çanak anten varsa yeterli
10 sene önce Digiturk kullanırken kendileri digiturk çanağı falan getirip ayrıca kurmuştu sistem ilerlemiş artık
Eskiden digiturk eutelsat uydusunu kullanıyordu üstad o nedenle her apartmanda o yöne bakan çanak bulunmadığından ekstra çanak kurma işi daha fazlaydı. 1 yıl önce ise digiturk eutelsat ı tamamen terketti,tüm yayınları türksata geçti. Bir evde/apartmanda çanak varsa bir tanesi mutlaka türksata dönüktür o nedenle artık ekstra çanak kurma işi olmuyor pek.

Cahilliğimi mazur görurseniz tod ile bu paylaşılan 0850 li numara farklı platformlar mı? Yoksa bir tanesi kutu kurulumu yapıyor diğeri sadece web tv gibi mi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

şölene hazırız

th7w6b3.jpg

Bu Todtvnin çözünürlüğünü full hd yapamıyor muyuz?Yıl olmuş 2023 1280pde yayın mı izleyeceğiz?

aldım sporun yıldızı paketini ek bir ücret istemediler

Geri
Üst Alt